Cu o durată de viaţă a bateriei de două zile, Nokia 2 este construit ca să rămână în funcțiune mult timp față de alte smartphone-uri care necesită reîncărcare. Nokia 2 promite două zile de autonomie, prin intermediul bateriei de 4.100 mAh. Display-ul HD de 5 inch și procesorul Qualcomm Snapdragon 212 ar trebuie să contribuie la autonomia mare, însă performanțele vor fi foarte scăzute, mai ales dacă luăm în calcul și memoria RAM de 1GB. Spațiul de stocare este de 8GB, dar poate fi extins prin card microSD. Nokia 2 are o cameră principală de 8MP, și una frontală de 5MP.

Telefoanele Nokia oferă experienţa unui Android pur, securizat şi actualizat și dispun de caracteristici importante precum Google Assistant, dar fără preinstalări sau skins. Lansându-se deja pregătit pentru Android Nougat şi Android Oreo, terminalul Nokia 2 primeşte actualizări lunare de securitate, astfel încât veți fi siguri că dețineți un telefon securizat şi actualizat.

Nokia 2 va fi disponibil la operatori - Orange, Vodafone și Telekom- precum și în retail și online. Disponibil în variantele single SIM și dual SIM, inițial în culorile Pewter Black și Pewter White, ulterior și în varianta Copper Black, Nokia 2 se va comercializa la un preț recomandat de 519 de lei.