Cu o serie de inovații la un preț foarte accesibil, Nokia 5.3 dispune de cameră cvadruplă, procesor QualcommSnapdragon 665 și o autonomie de până la două zile.

Camera cvadruplă cu suport AI ajută utilizatorii să surprindă fotografii perfecte, oriunde s-ar afla, chiar și în condiții cu luminozitate scăzută, datorită Night mode.

Lentilele cu unghi larg și macro asistă utilizatorul să capteze fotografii în prim-plan sau cadre largi. Iar, datorită ecranului de 6.55”, utilizatorii se pot bucura din plin de serialele și jocurile preferate, pe parcursul unei zile întregi.

Nokia 5.3 dispune de Android 10 și le oferă utilizatorilor acces către Google Assistant prin intermediul unui buton special.

Nokia 5.3 este primul terminal din seria Nokia 5 care dispune de o cameră cvadruplă, asigurând fotografii surprinzătoare.

Ce pot face cele patru camere de pe Nokia 5.3?

Camera principală de 13MP permite captarea unor fotografii extraordinare în orice circumstanțe, în timp ce lentilele macro și cele cu unghi larg facilitează surprinderea fotografiilor în prim plan sau a peisajelor.

Modul Night îi ajută pe utilizatori să surpindă fotografii excepționale chiar și în condiții cu luminozitate scăzută.

Modul Portret, combinat cu efectele bokeh și senzorul de profunzime vor accentua trăsăturile subecților din portrete.

Ecranul imens, de 6.55”, încape ușor în mâna utilizatorilor și face ca aceștia să fie absorbiți de jocurile și videoclipurile preferate.

Cost de 859 de lei în România

Datorită procesorului Qualcomm Snapdragon 665, prezent pentru prima oară pe un telefon Nokia, reprezentările grafice sunt reproduse impecabil, iar aplicațiile rulează rapid.

Mai mult, utilizatorii vor realiza mai multe cu o autonomie de până la două zile. Bateria de 4000mAh și funcția AI Adaptive Battery le va permite să urmărească seriale și să se joace, fără a se îngrijora cu privire la reîncărcare.

Nokia 5.3 este disponibil în România în culorile Cyan și Charcoal, la prețul recomandat de 859 de lei.