Nokia 6.2 introduce HDR always-on unei noi categorii de smartphone-uri, cu tehnologie PureDisplay facilitată de un procesor video special, care asigură până la un miliard de tonuri de culori. Cu o varietate de funcții AI și cameră triplă puternică, Nokia 6.2 permite utilizatorilor să capteze fotografii cât mai amănunțite, portrete bokeh și fotografii cu unghi larg, cu mai multe detalii.

Tehnologie PureDisplay cu HDR always-on

Prima serie 6 de smartphone-uri Nokia care dispune de tehnologie inovatoare PureDisplay, Nokia 6.2 oferă o experiență imersivă de entertainment. Cu procesorul video dedicat Pixelworks, Nokia 6.2 aduce conținutul video la calitate HDR în timp real, cu până la un miliard de tonuri de culori, contrast înalt și o gamă dinamică extinsă. Astfel, utilizatorii se pot bucura de mai mult contrast și culorii mai vii atunci când urmăresc seriale pe platformele preferate de streaming.

Tehnologia ecranului Nokia 6.2 redefinește conținutul, printr-o reproducere largă a culorilor, o rată de contrast dinamică pentru videoclipuri și luminozitate ridicată. Mai mult, prin îmbunătățirea contrastului, conținutul este ușor de vizualizat chiar și în medii cu luminozitate ridicată.

Cameră triplă, funcții AI și autonomie a bateriei de două zile

O nouă premieră adusă de Nokia 6.2 este camera triplă avansată, care permite utilizatorilor să realizeze fotografii performante, asigurând imagini detaliate, portrete bokeh cu blur plăcut. Modul nocturn cu AI permite utilizatorilor să își exprime creativitatea imediat, indiferent de momentul zilei.

Nokia 6.2 face ca fiecare fotografie să fie una specială, datorită modului portret care îmbină experiențele AI, precum efectele bokeh sau beautify. Modul bokeh permite crearea unui fundal estompat, cu ajutorul mai multor stiluri, precum Classic, Heart sau Star, astfel încât portretele să se remarce pe profilele de social media ale utilizatorilor.

Mai mult, aceștia se vor putea bucura de activitățile preferate, precum urmărirea serialelor, redarea melodiilor, jocuri sau apeluri fără a se îngrijora cu privire la baterie, întrucât Nokia 6.2 dispune de o autonomie a bateriei de până la două zile.

Finisajele modelului Nokia 6.2 au fost realizate folosind un strat protector multi-layer metalizat, rezultatul fiind un aspect neted, premium, rezistent la zgârieturi.

Android One pe Nokia 6.2

Inclus în parteneriatul Android One, Nokia 6.2 este pregătit pentru Android Q și va beneficia de actualizări lunare garantate de securitate timp de trei ani și ale sistemului de operare timp de doi ani. Utilizatorii se vor putea bucura de cele mai recente funcții, precum Adaptive Battery cu suport AI, App Actions și multe altele, disponibile pe Android 9 Pie.

De asemenea, pentru a veni în ajutorul utilizatorilor, Nokia 6.2 dispune de un buton special Google Assistant, pentru a accesa instant această funcție. Mai mult, utilizatorii vor putea beneficia și de noul Ambient Mode al Google Assistant, ce activează funcția de display always-on, în momentul în care telefonul este la încărcat.

De asemenea, utilizatorii Nokia 6.2 vor putea beneficia, gratuit, timp de trei luni, de abonamentul Google One. Prin Google One, aceștia vor putea stoca, automat, în cloud, pozele, videoclipurile, mesajele și multe alte documente. Cu Nokia 6.2, utilizatorii vor primi 100GB de spațiu de stocare în Google Drive, Gmail și Google Photos și acces către Google experience – totul într-un abonament ce poate fi folosit în comun.

Nokia 6.2 este disponibil în România începând cu 28 octombrie, pe culorile Ceramic Black și Ice, cu varianta de memorie de 4GB/ 64GB, la prețul recomandat de 1.149 de lei.