Nokia 800 Tough, telefonul clasic inteligent, se alătură familiei Nokia de telefoane cu butoane – portofoliu de altfel lider de piață. Nokia 800 Tough nu este doar rezistent la apă și praf, ci și la șocuri și temperaturi extreme, fiind partenerul mobil perfect pentru călătoriile pline de aventuri sau în domeniul construcțiilor.

Mai mult, Nokia 800 Tough dispune și de cele mai recente funcții pe care utilizatorii le pot întâlni în rândul telefoanelor smart, precum Google Assistant, aplicații populare ca WhatsApp și Facebook, conectivitate 4G și multe altele.

Nokia 800 Tough - rezistă în apă

Cu un rating IP68, Nokia 800 Tough oferă utilizatorilor siguranța că telefonul va rezista, fără eforturi, scăpării în apă, drumețiilor prin ploaie, șantierelor pline de praf sau nisipului de pe plajă. De asemenea, Nokia 800 Tough a fost special creat să reziste schimbărilor extreme de temperatură, astfel încât să funcționeze perfect într-o excursie la ski sau dacă este uitat pe bordul mașinii într-o zi însorită de vară.

Nokia 800 Tough este un telefon de calibru militar, conform standardelor MIL-STD-810G, construit și testat special pentru a îndeplini situații militare, rezistând la temperaturi de până la -20C sau 55C.

Funcții moderne

Nokia 800 Tough dispune de Google Assistant care permite comenzi vocale: fie că este vorba despre apeluri telefonice, mesaje scrise sau informații online. De asemenea, Nokia 800 Tough vine cu WhatsApp și Facebook deja instalate.

Creat pentru viața de zi cu zi, Nokia 800 Tough dispune de butoane mari, ușor accesibile, astfel încât utilizatorii să poată naviga prin meniu și să raspundă apelurilor, chiar și atunci când poartă mănuși. De asemenea, Nokia 800 Tough poate fi Wi-Fi hotspot, pentru acele momente când e nevoie de un ecran mai mare pentru sarcinile profesionale, conexiunea 4G LTE fiind disponibilă pentru orice terminal, indiferent de loc.

Un telefon util

Echipat cu un inel creat special pentru a putea atașa Nokia 800 Tough unui ghiozdan, încheieturii sau la un breloc, utilizatorii vor putea merge în drumeții, la cățărat, sau la lucru, știind că Nokia 800 Tough este în siguranță și mereu accesibil. De asemenea, Nokia 800 Tough dispune de difuzor.

Nokia 800 Tough este disponibil în culoarea Black Steel, la prețul recomandat de 549 de lei