Inspirat de predecesorul său, Nokia 6300 4G aduce un twist modern prin adăugarea WhatsApp, la cel mai accesibil preț de până acum din portofoliu. Pentru utilizatorii aflați în căutarea unui terminal premium, Nokia 8000 4G vine cu un design elegant, asemănător sticlei, și include toate funcțiile esențiale într-un pachet sofisticat. Ambele telefoane dispun de experiențe 4G pentru a socializa fără întrerupere și pentru entertainment, indiferent de locație – telefonul se transformă ușor într-un hotspot Wi-Fi pocket-size. Designul clasic, în format candy bar, oferă confort datorită autonomiei bateriei ce poate rezista zile întregi.

Mai mult, prin intermediul KaiStore, utilizatorii au acces la sute de aplicații, inclusiv Facebook, YouTube sau Google Maps. Iar datorită Google Assistant, utilizatorii pot afla ușor răspunsurile la diverse întrebări, primi indicații de navigare sau își pot contacta prietenii, doar cu ajutorul comenzilor vocale.

Nokia 6300 4G

Inspirat de originalul Nokia 6300 și echipat cu funcții esențiale moderne, într-un design clasic candy bar, Nokia 6300 4G introduce WhatsApp pentru cel mai mic preț de până acum din portofoliu. Având conectivitate optimizată datorită 4G, Nokia 6300 4G este perfect pentru utilizatorii care doresc să beneficieze de toate funcțiile esențiale, la un preț accesibil, oferind experiențe grozave, indiferent dacă este vorba despre apeluri telefonice, videoclipuri YouTube sau redarea melodiilor preferate. Utilizatorii pot rămâne conectați cu familia, prietenii și colegii, prin intermediul sutelor de aplicații disponibile în app store, precum WhatsApp sau Facebook.

De asemenea, aceștia pot folosi funcția de WiFi hotspot de pe Nokia 6300 4G alături de prieteni sau familie, sau pentru a se asigura că laptopul sau tableta pe care lucrează vor rămâne conectate, indiferent de locația biroului în ziua respectivă – acasă, într-o cafenea, sau în tren. Cu WiFi hotspot, utilizatorii pot împărți distracția cu prietenii sau pot naviga pe internet de pe un ecran mai mare oricând au nevoie.

Cu KaiOS, Nokia 6300 4G este optimizat pentru performanță, datorită procesorului Qualcomm Snapdragon 210, task-urile de zi cu zi devenind mai ușoare. Mai mult, cu ajutorul Google Assistant, utilizatorii pot folosi comenzile vocale pentru a scrie mesaje, folosi aplicații, verifica starea vremii, apela contacte sau pentru a stabili programări în calendar. Iar datorită carcasei durabile din policarbonat, cu Nokia 6300 4G, utilizatorii se pot bucura cu adevărat de planurile lor, indiferent de provocările întâlnite.

Nokia 8000 4G

Cu o carcasă premium, similară sticlei, și o ramă clasică metalizată, Nokia 8000 4G este disponibil în patru culori inspirate de pietre prețioase, care vor atrage toate privirile: Onyx - clasicul negru, Opal - un alb sofisticat, Citrine,- galben regal, și Topaz - albastru deschis. Ecranul generos, de 2.8”, oferă mai mult spațiu pentru chat sau pentru show-urile preferate. Nokia 8000 4G este creat atât pentru a ieși în evidență, cât și pentru a rezista, în mai multe moduri, datorită finisajelor din policarbonat și a autonomiei considerabile. La acestea se adaugă tastatură curbată 3D, ușor de folosit, care înfășoară marginile, pentru mai mult confort.

Socializarea zilnică si entertainment-ul via aplicații populare precum WhatsApp, Facebook, YouTube sunt optimizate datorită 4G – utilizatorii au acces la sute de alte aplicații pe KaiStore. Mai mult, cu Google Assistant, sarcinile simple, precum direcțiile pe Google Maps, sunt și mai ușoare, dacă sunt realizate hands-free.

Preț și disponibilitate

  • Nokia 6300 4G va fi disponibil în România începând cu a doua parte a lunii Decembrie., în culoarea Charcoal, la prețul recomandat de 299 RON.

  • Nokia 8000 4G va fi disponibil în România începând cu a doua parte a lunii decembrie, în culoarea Onyx, la prețul recomandat de 399 RON.