Despre disciplină, motivație și rezistență vor vorbi Andrei Roșu, Ciprian Muntele și Veronica Soare.

Când alergi la -46 de grade și începi să ai halucinații, când nu-ți mai simți membrele, când tot ce te încălzește este gândul că în curând o să-ți vezi familia, când stările pun stăpânire pe tine și, totuși, reușești să te motivezi și să continui competiția, niciun proiect nu mai pare imposibil, niciun client dificil. Andrei Roșu le va transmite participanților la NO.MAD Talks voința să continue și să ducă lucrurile la bun sfârșit, fără amânare sau așteptarea să vină inspirația.

Ciprian Muntele, alergător, om de radio și un pasionat de bucătărie va spune, pe 27 septembrie, povestea IronMan. Despre cum un om cu motivație poate ajunge la împlinirea unui vis. Chiar dacă visul presupune să renunți la obiceiuri, la program, la alimentele preferate, despre cum corpul îți ascultă mintea și poate trece peste orice accidentare sau obstacol.

Să mergi cu rucsacul în spate 25 de kilometri în fiecare zi, să simți căldura soarelui, să fii înconjurat de dealuri și, totuși, să poți vedea partea optimistă a lucrurilor și să continui. Aceasta este povestea Veronicăi Soare, cea care a parcurs de trei ori drumul Camino de Santiago, iar o dată a petrecut 30 de zile și a mers peste 700 de kilometri. A făcut această călătorie cu scopul de a aduna bani pentru Asociaţia Inima Copiilor, care are în grijă copii cu afecţiuni cardiace. Veronica o să ne spună ce a însemnat călătoria pentru ea, cum s-a motivat și ce a făcut-o să continue.

“Am ales ca a patra ediție să fie despre performanță, motivație și disciplină, pentru că, după edițiile precedente, mai mulți freelanceri ne-au spus că au avut perioade în care s-au simțit blocați, că nu mai știu unde să își găsească motivația și, cel mai important, au nevoie de disciplină să continue. Noi credem în poveștile celor trei și suntem siguri că participanții se vor încărca cu energie după acest eveniment”, au declarat Iunieta și Claudiu, cei doi fondatori NO.MAD Talks.

Participarea se face pe bază de donație

Fiecare ediție a evenimentului a avut o cauză socială, pentru care freelancerii au donat o sumă modică. Ediția din septembrie își dorește să ajute copiii din Vaslui care au nevoie de alimente, electrocasnice și consiliere, de aceea participanți sunt rugați să doneze către Dragostea în Acțiune.

Detalii despre înscriere și program sunt disponibile aici.

Evenimentul este organizat de doi freelanceri, Iunieta Sandu și Claudiu Jojatu, care și-au dorit să aducă comunitatea de freelanceri în același loc, să le ofere resurse gratuite și să le aducă în fața oameni cu povești de succes sau experți în diverse domenii. Evenimentul a strâns până acum peste 300 de oameni și a avut trei cauze sociale pentru care s-au donat bani.