Începtul de an este sinonim cu Consumer Electronics Show (CES), târgul de electronice de la Las Vegas. Evenimentul, care va aniversa o jumătate de secol de existență, va avea loc între 5 și 8 ianuarie 2017. Ca în fiecare an, sud-coreenii de la Samsung vor fi prezenți la târg cu diverse gadgeturi menite să ne ușureze viața și să ne creioneze tendințele anului.

Unul dintre ele este aspiratorul robot POWERbot VR7000. Acesta are o putere de aspirare mai mare și un design subțire, având 4 inci în înălțime (97mm) și fiind cu 28% mai subțire decât modelele anterioare de aspiratoare robot ale Samsung.

POWERbot VR7000 asigură o curățare foarte bună, prin generarea a până la 20 de wați în puterea de aspirare, reușind să acopere zone pe care un aspirator operat manual nu le poate atinge, cum ar fi spațiile de sub pat sau de sub alte obiecte de mobilier. De altfel, 39% dintre utilizatorii din Ameria de Nord își doresc ca aspiratorul lor să poată aspira în locurile greu accesibile și să aibă o capacitate de aspirare suficient de mare pentru a elimina nevoia de curățare manuală a suprafețelor care au fost deja aspirate.

Funcția Edge Clean Master a aspiratorului POWERbot VR7000 permite dispozitivului să se apropie de perete la o distanță de ½ inci (15mm). Acest lucru este posibil datorită faptului că peria de 11 inci (288mm) a aparatului, care este și cea mai lungă dintre mărcile de top, este amplasată foarte aproape de partea din față, astfel încât, atunci când aspiratorul atinge peretele, acesta poate aduna cu ușurință praful sau firele de păr.

Aspiratorul POWERbot VR7000 este dotat cu o serie de funcții inteligente, care oferă putere și o performanță automată dispozitivului. Cu sistemul de cartografiere Visionary Mapping Plus și cu senzorul FullView 2.0, aspiratorul robot POWERbot cartografiază casa și detectează colțurile camerei, pentru a oferi o curățare eficientă. Apoi, acesta se poate ghida singur spre zone murdare din casă, indiferent de suprafață. De asemenea, poate detecta și curăța și în jurul unor obstacole sau obiecte de mici dimensiuni (mai puțin de 10mm sau 0,4 inci).

În plus, Samsung aduce la CES și cea mai nouă linie de produse audio-video pentru casă, inclusiv boxa wireless H7, un nou model de soundbar și noile playere UHD Blu-Ray.

Noul Soundbar MS750 este primul dispozitiv Samsung care integrează un subwoofer direct în cadrul unității principale. Modelul foloseşte tehnologia audio UHQ 32biți, oferind un sunet puternic de tip home cinema pe televizoare premium.

Soluția de conectare a soundbar-ului cu televizoarele Samsung aduce numeroase actualizări. Începând cu anul 2017, Soundbar-ul și televizorul pot fi pornite în același timp, prin simpla conectare a celor două unități cu un cablu dedicat, oferit gratuit în cutie. Acest lucru elimină necesitatea de a utiliza un cablu separat pentru două produse diferite și elimină dezordinea din jurul televizorului.

Player-ul UHD Blu-Ray completează experiența de Home Entertainment. Având Bluetooth Wireless Streaming Support și venind însoţit de telecomanda Samsung Smart, acest dispozitiv optimizat HDR creează o experiență optimă de vizionare UHD. M9500 dispune de o nouă opțiune, Private Cinema Mode, care permite ca utilizatorii să conecteze la player căşti audio.

Design-ul boxei wireless Samsung H7 oferă o experiență de utilizare intuitivă, susținută prin controlul butonului rotativ. Prin rotirea acestuia, utilizatorii pot alege nu numai volumul difuzării, ci și lista preferată din cadrul serviciilor de muzică disponibile online.