Dacă nu îți dorești să fii doar unul din multitudinea de startup-uri care apar săptămânal în orice colț al lumii, ar fi cazul să citești acest material. La știrile zilei am dat peste o listă de chestii pe care ar fi bine să le ai în vedere pentru a nu fi doar un startup mediocru. Tot la știrile zilei am aflat că este foarte posibil ca iPhone-ul aniversar al Apple să coste chiar vreo 1.000 de dolari, că Tesla ar vrea să lanseze mașinile electrice în India, iar Facebook se pregătește să scoată pe piață o aplicație meteo. Azi am mai citit și că HackerOne a mai primit 40 de milioane de dolari pentru dezvoltare și ce ar trebui să faci dacă nu mai știi parola smartphone-ului.

startups idei afaceri
  • Ce ar trebui să faci pentru a nu fi un startup mediocru: nu pierde vremea pe rețelele de socializare uitându-te la videouri cu pisici și găsește audiența potrivită căreia să te adresezi.
  • HackerOne, startup-ul care te plătește pentru a sparge (legal) serverele Uber, Nintendo sau Starbucks, continuă să primească bani pentru a găsi punctele slabe ale companiilor.
  • Ar trebui să urmezi o facultate dacă îți dorești să fii antreprenor?