Antreprenoarea româncă Carmen Lumina, absolventă a Facultății de Administrare a Afacerilor de la Universitatea din București, și-a transpus grija pentru sănătate și pentru mediu în compania mamă Nuelyfe, care integra două branduri la care a început să lucreze acum 6 ani.

Primul dintre ele este ALLKME, un brand de suplimente și vitamine naturale, care a fost de curând achiziționat de o companie din UK. Acum, doar ENROUSH a rămas proiectul căruia se dedică 100% atât ea, cât și echipa.

Aici, Carmen și-a dorit să creeze produse de igienă feminină 100% organice și naturale, dar și să deschidă dialogul despre o nișă în care astfel de produse trebuie să aibă un impact cât mai mic asupra sănătății și mediului.

”Ne dorim ca ENROUSH să fie locul în care femeile pot găsi orice produs de care au nevoie când vine vorba de sănătatea intimă sau îngrijire menstruală”. Apărut în 2020 pe 3 piețe din Europa și în 2021 pe piața din România, Enroush oferă produse de îngrijire menstruală 100% organice. Pe lângă producție și distribuție, echipa Enroush oferă un spațiu în care transparența și accesul la informație contribuie la sănătatea și bunăstarea femeilor.”

Alături de partenerii de fabricație, producția are loc în fabrici din Germania, Belgia și Franța, locuri în care echipa poate controla procesul de la A la Z în aceste facilități cu certificări ISO 9001 și BRC. Tot la capitolul certificări, Enroush are și certificarea GOTS (Standardul Global al Textilelor Organice), o garanție a purității ENROUSH, și a faptului că totul este realizat etic, fără înălbitori, pesticide, și că respectă în cele mai înalte norme de fabricare dar și de cultivare și recoltare a bumbacului organic.

Planurile pentru ENROUSH vizează listarea în mai multe magazine fizice, inițiativă pe care au pornit-o odată cu solicitările clientelor din România, când au încheiat un parteneriat cu rețeaua de magazine DM, unde își vând acum produsele de îngrijire menstruală la raft.

Despre povestea ENROUSH și planurile companiei citiți întregul material de pe green.start-up.ro.