Ce e Videle? E un oraș din Teleorman cu 12.000 de locuitori. E al cincilea oraș ca dimensiune din Teleorman, după Alexandria, Roșiorii de Vede, Turnu Măgurele și Zimnicea. Nu știu nimic despre Videle în afară de faptul că a dat un ministru, Carmen Dan, și un prim-ministru, Viorica Dăncilă. Nici oameni de afaceri sau specialiști din Videle nu știu. Am găsit câțiva pe LinkedIn, ca să nu mor prost, dar vreau să apelez la puterea voastră, a cititorilor. Să facem dreptate unui oraș mic de provincie, Videle.

Orășelul a fost prezentat negativ în presă și pe Facebook. Motivul e destul de ușor de intuit. Pentru că nu e un Guvern foarte popular, prezența a două persoane din acest oraș acolo nu a făcut Videle să fie evidențiat într-o lumină bună. Dar am vrea să schimbăm această impresie.

Ce videlean face orașul să fie mândru?

Ce videlean a făcut ceva marcant în business?

Sau e specialist într-un domeniu?

Și dacă-i găsim, să arătăm și partea cealaltă a monedei. Că Videle nu o fi orașul perfect, dar are oameni interesanți și care fac ceva. Așa că dați mai departe articolul ăsta ca să aflăm de videlenii cei buni. Noi avem deja o listă făcută de oameni de acolo care fac chestii mișto.

Scrie-ne un comentariu. Aici, pe Facebook sau completează în formularul de mai jos. Încearcă să și argumentezi ca să știm despre ce e vorba.