Samsung Electronics lansează la nivel global noul Odyssey Neo G7 (denumire model: G70NC). Acesta este primul model de monitor plat Mini-LED al companiei și vine cu un nou tip de design în cadrul portofoliului gamei Odyssey, care este lideră în industrie.

Noul monitor dispune de un ecran mare, special conceput pentru a le oferi jucătorilor un câmp vizual cât mai larg și cele mai clare detalii de vizualizare – invitându-i în lumea propriilor jocuri preferate cu o calitate fidelă a imaginii.

Samsung Odyssey Neo G7 este proiectat pentru a oferi o calitate cât mai fidelă a imaginii, un câmp de vizionare personalizabil de înaltă performanță și funcții optime personalizate pentru jocuri și divertisment.

Monitorul de gaming pentru orice joc, orice platformă

Ecranul mare de 43 inci oferă o rezoluție 4K (3.840 x 2.160) cu Display VESA HDR600 și certificare HDR 10+ pentru o calitate avansată a imaginii, care prezintă cea mai bună grafică de astăzi.

Odyssey Neo G7 aduce în prim-plan tehnologia Quantum Matrix de la Samsung, folosind LED-uri Quantum Mini, care permit un control ultra-fin și precis al LED-urilor. Drept urmare, utilizatorii se pot bucura acum de un negru mai bogat, o expresie mai extinsă a culorilor și mai multe detalii, chiar și în condițiile mai întunecate de joc.

În plus, display-ul mat reduce reflexia luminii pe ecran și minimizează distragerile în timpul celor mai intense sesiuni de joc, permițându-i ecranului mare să ofere detalii impresionante în timp ce jucătorul se concentrează doar asupra jocului și a performanței vizuale uimitoare.

Odyssey Neo G7 este un monitor potrivit pentru orice tip de platformă de jocuri – folosind conexiunea DisplayPort sau HDMI pentru a-l conecta la platforma de jocuri a utilizatorilor sau pentru a comuta la HDMI 2.1 pentru a juca pe cea mai recentă consolă de jocuri.

O altă opțiune este aceea de a încerca jocuri de mobile gaming pe un ecran mare de 43 inci prin WIFI/Bluetooth încorporat sau pur și simplu prin conectarea unui controler pentru ca utilizatorii să se poată bucura de un joc în cloud fără a avea nevoie de o consolă.

Un nou nivel de performanță în jocuri

O rată de reîmprospătare de 144Hz și un timp de răspuns de 1ms (MPRT) permit un răspuns rapid și fluid și mișcări precise ale mouse-ului. Chiar și în cele mai intense momente, Odyssey Neo G7 păstrează un gameplay de acțiune extrem de fluid și rapid, reducând întreruperile, latența de intrare și screen tearing prin suportul AMD FreeSync Premium Pro.

Odyssey Neo G7 oferă o gamă de caracteristici inovatoare care permit utilizatorilor să ajusteze dimensiunea ecranului, poziția și chiar raportul pentru o configurație optimă de joc.

Flex Move Screen permite utilizatorilor să ajusteze dimensiunea ecranului între 43 și 20 inci pentru a se potrivi cu dimensiunea preferată în funcție de jocul pe care îl joacă și chiar să schimbe poziția ecranului. Deci, utilizatorii pot găsi acum modalitatea perfectă de a performa excelent în orice joc.

Odyssey Neo G7 va fi disponibil la nivel global începând cu trimestrul 1 al anului 2023, urmând să fie disponibil comercial și în România în luna martie.