Compania vine, astfel, în sprijinul societăţilor comerciale de toate dimensiunile și din toate domeniile de activitate, vizate de reglementările fiscale în vigoare, care impun operatorilor economici înlocuirea caselor de marcat cu rolă în favoarea caselor de marcat cu jurnal electronic.

Oferta Telekom Romania include 6 modele de case de marcat din gamele Datecs și Daisy în 3 variante: fixă, mobilă și mixtă precum și un model în variantă fixă din gama Accord. Gama Datecs cuprinde modelele DP25, DP150 și WP 50. Modele din gama Daisy sunt Compact S, Compact și expert SX, iar modelul ATHLOS V-WS face parte din gama Accord. Alături de casele de marcat cu jurnal electronic, Telekom oferă spre achiziție şi case de marcat fiscale pentru taximetrie cu jurnal electronic, model Equinox-P v.2, precum și imprimante fiscale Accord, model FMC EPSON TM T810.

Operatorii comerciali pot achiziționa casele de marcat prin mai multe canale: online prin plasarea comenzii pe site-ul casedemarcatdigitale.ro, apelând 1921, în magazinele Telekom sau prin intermediul consultanților de business Telekom Romania. Prețurile variază între 129 euro plus TVA și 543 euro plus TVA, în funcție de modelul ales.

Operațiunile de instalare și fiscalizare se fac prin intermediul unităţilor de service autorizate. Pentru a accelera acest proces, Telekom Romania oferă un voucher de instalare și fiscalizare care include serviciile obligatorii pe care unitatea de service trebuie să le efectueze pentru punerea în funcțiune, programarea antetului, a numărului unic de identificare și a cotelor de TVA. Voucherul include și instruirea utilizatorului privind folosirea casei de marcat, completarea declarațiilor de instalare, a cărții de intervenție și a registrului special.

În cazul caselor de marcat Daisy, operațiunile de instalare și fiscalizare se vor realiza în toată rețeaua de service Zeus Service, iar valoarea voucherului este de 18 euro plus TVA. Instalarea și fiscalizarea caselor de marcat Datecs va fi realizată prin intermediul rețelei de service Datecs, iar valoarea voucherului este de 58 euro plus TVA. Instalarea si fiscalizarea caselor de marcat și a imprimantelor fiscale Accord, precum și a caselor de marcat pentru taximetrie Equinox-P v.2, se va face contra cost, în rețeaua furnizorilor Accord Electronics SRL și Romlogic Technology SRL.

Mai multe informații despre caracteristicile tehnice ale caselor de marcat, prețurile de achiziție și modul în care pot fi achiziționate, sunt disponibile pe site-ul casedemarcatdigitale.ro.