Este o evoluție naturală. Microsoft 365 a apărut în 2017 ca pachet de licențe pentru clienții enterprise - o combinație de Windows, Office și Enterprise Mobility and Security (EMS). S-a dezvoltat mult de atunci. Astăzi este numit „cloudul de productivitate al lumii” și reprezintă viziunea companiei pentru viitorul instrumentelor de productivitate Microsoft – o serie integrată de aplicații și servicii care oferă inteligență artificială (AI) și alte inovații de ultimă oră.

Pentru întreprinderile mici și mijlocii, aceasta include noi capabilități în Microsoft Teams pentru realizarea întâlnirilor și evenimentelor online, capabilități de stocare și partajare a fișierelor în cloud pentru colaborare de oriunde și soluții de securitate pentru protejarea afacerilor.

Noile nume de produse intră în vigoare la 21 aprilie 2020. Aceasta este doar o modificare a numelui produsului; nu există modificări ale prețurilor sau funcțiilor în acest moment.

  • Office 365 Business Essentials va deveni Microsoft 365 Business Basic.
  • Office 365 Business Premium va deveni Microsoft 365 Business Standard.
  • Microsoft 365 Business va deveni Microsoft 365 Business Premium.
  • Office 365 Business și Office 365 ProPlus vor deveni Microsoft 365 Apps.

Modificările aduse acestor produse vor avea loc automat. Office-ul bine cunoscut va fi în continuare disponibil, alături de noile aplicații și servicii adăugate la abonamente în ultimii ani și noile inovații care vor fi adăugate în lunile următoare.

Pentru informații suplimentare, consultați întrebările frecvente de mai jos, apoi accesați pagina Ce este Microsoft 365 pentru mai multe detalii.