OnePlus 11 are procesorul de ultimă generație Snapdragon 8 Gen 2, care este cu 35% mai rapid decât cel anterior. De asemenea, memoria RAM este de 16 GB, iar ecranul de 6,7 inci are rată de refresh de 120 de Hz.

Terminalul se încarcă ultrarapid la 100 de wați, prin tehnologia SuperVOOC de la OPPO, iar bateria are 5.000 de miliamperi.

Camera foto de pe OnePlus 11 are tehnologie Hasselblad. Senzorul principal este unul de 50 de megapixeli, dar mai are și o cameră de 48 de megapixeli ultrawide și una de 32 de megapixeli pentru portrete.

Designul este unul relativ schimbat față de generația anterioară, cu un modul al camerei pe care OnePlus îl numește “Black Hole”. Practic, avem un cerc în relief unde sunt camerele.

OnePlus Buds 2 Pro cu Spatial Audio

Căștile OnePlus Buds Pro 2 sunt căști wireless de mici dimensiuni care au audio spațial și compatibilitate pentru toți utilizatorii de Android.

Căștile au un senzor de precizie pe 6 axe pentru a monitoriza mișcările capului și pentru a-ți crea senzația unui sunet care vine de peste tot.

OnePlus Buds Pro 2 au și drivere MelodyBoost Dual Drivers pentru calitate stereo a sunetului.

În plus, au și Smart Adaptive Noise Cancellation pentru momente de liniște în fața sunetelor de până la 48 de decibeli. Autonomia căștilor va fi de până la 39 de ore de muzică.

Dispozitivele vor fi lansate în China de pe 9 ianuarie și vor ajunge pe piețele globale de pe 7 februarie 2023.