Anul trecut compania a prezentat noua gamă de produse OnePlus Nord, cu scopul de a face experiența OnePlus mai accesibilă cât mai multor utilizatori. În Europa și India, OnePlus Nord a înregistrat cel mai ridicat nivel al vânzărilor din ziua intrării pe piață din istoria OnePlus și a fost cel mai pre-comandat produs vreodată de pe platforma Amazon.in.

„Anul acesta, angajamentul de a le oferi consumatorilor o tehnologie excelentă la prețuri accesibile nu se oprește. Strategia și procesul de dezvoltare a produselor noastre sunt întotdeauna inspirate de nevoile utilizatorilor noștri. Bazându-ne pe feedback-ul pieței și pe insight-urile utilizatorilor noștri primite pentru produsele anterioare, am decis să continuăm extinderea portofoliului OnePlus Nord pentru a satisface nevoile și preferințele în permanentă creștere, din diferite piețe”, a spus Pete Lau, CEO OnePlus

Astfel OnePlus prezintă un nou model pentru linia de produse Nord: OnePlus Nord CE 5G, care va fi disponibil în Europa și India, precum și următorul model din seria N, OnePlus Nord N200 5G - disponibil pentru America de Nord.

„CE” din OnePlus Nord CE 5G înseamnă „Core Edition”, iar așa cum sugerează și numele, acesta este un produs care își propune să ofere o experiență esențială excelentă. „Am luat ce e mai bun din elementele de bază ale modelului Nord original și am adus câteva funcții suplimentare pentru a oferi un telefon peste așteptări, la un preț chiar mai accesibil”, a adăugat Pete Lau.

Debutul OnePlus Nord CE 5G va avea loc în cadrul viitorului Summer Launch Event organizat pentru Europa și India, de pe 10 iunie.