Această rundă a fost condusă împreună de investitori proeminenți, inclusiv Lenovo Capital & Incubator Group (LCIG), E Ink Holdings Inc., Cedarview Capital Management și alții. Noua finanțare va fi folosită pentru consolidarea cercetării și dezvoltării, stimularea inovației în produse și extinderea cotei de piață.

Fondată în 2008, Onyx BOOX a fost în fruntea clădirii dispozitivelor E Ink avansate, dezvoltând o gamă variată de soluții pentru citirea și scrierea digitală, care se adresează diferitelor persoane, ce sunt interesate de lectura în timpul liber, educația și munca profesională pentru productivitate. Produsele BOOX sunt renumite la nivel global pentru tehnologia lor de ultimă oră, funcțiile avansate și calitatea superioară al displayului, transformând modul în care utilizatorii se implică cu conținutul digital de pe ecranele E Ink. Am realizat și noi un review la primul produs Boox testat de start-up.ro, adică Note Air 3C.
De la prima lansare a produsului, în 2009, produsele BOOX sunt acum disponibile în peste 60 de țări. Lansarea în 2023 a produsului Note Air3 C, o tabletă sau un caiet digital cu ecran ePaper versatil atât pentru profesioniști, cât și pentru studenți, exemplifică devotamentul companiei BOOX de a oferi experiențe de citire și scriere de calitate superioară.
Dispunând de un ecran mare color ePaper, de tehnologia exclusivă BOOX Super Refresh (BSR) și de un sistem Android deschis, Note Air3 C ridică experiența cu color E Ink la un nou nivel.
Dl. Wang, Managing Partner al Cedarview Capital Management, și-a exprimat optimismul cu privire la piața în plină expansiune și rolul esențial al Onyx BOOX în cadrul acesteia. „Onyx BOOX se mândrește cu capacități de iterare rapidă a produselor, o rețea globală de canale cuprinzătoare și investiții susținute în cercetare și dezvoltare. Creșterea popularității produselor BOOX color ePaper în ultimul an demonstrează necesitatea dispozitivelor inovatoare de înaltă performanță E Ink pe piață.”