Mai multe încărcătoare disponibile global

Oppo a anunțat mai multe încărcătoare care vor fi disponibile global anul acesta.

Astfel încărcătorul SuperVOOC de 125 de wați are încărcare ultrarapidă pentru terminale mobile și 5G, suportă 20V, 6,25A și 125 de wați. Poate încărca un telefon de 4.000 de miliamperi în 20 de minute.

De asemenea, Oppo expune și încărcătorul wireless de 65 de wați, numit AirVOOC, care poate încărca o baterie de 4.000 de miliamperi în doar 30 de minute și e compatibil cu toate produsele ce au standardul Qi.

În plus, compania a prezentat și SuperVOOC de 50 de wați, un încărcător foarte mic și portabil care poate încărca orice dispozitiv de 4.000 de miliamperi în doar 42 de minute. Are doar 60 de grame și este primul dispozitiv din industrie cu tehnologia de pulse charging.

Parteneriate pentru tehnologia VOOC

Oppo deține patentele pentru tehnologia de încărcare VOOC și aceasta merge ideal doar pe dispozitivele compatibile, care până acum erau de la Oppo. Dar firma vrea să se dezvolte și a licențiat patentele către 40 de parteneri la nivel global, unii dintre ei foarte importanți.

Astfel, tehnologia de încărcare ultrarapidă VOOC va fi disponibilă și pentru Anker, unul dintre cei mai cunoscuți producători de încărcătoare la nivel mondial. De asemenea, Oppo a licențiat și către FAW-Volkswagen, un consorțiu care vinde mașinile Audi și Volkswagen în China.

În timpul evenimentului, Oppo va realiza o testare în timp real a vitezei OPPO 5G mm, frecvență ce stă la baza aplicațiilor 5G de nouă generație și este deja disponibilă pe dispozitivul CPE 5G OPPO, care va fi prezentat în cadrul Congresului Mondial al Mobilelor Shanghai 2021.

Dispozitivul CPE 5G convertește semnalele 5G în conexiuni Wi-Fi stabile și incredibil de rapide. Datorită colaborărilor cu parteneri de top din industrie, precum Ericsson, cât și dezvoltării a două soluții proprii patentate de antenă, dispozitivul CPE 5G transformă în realitate conectivitatea de mare viteză pentru locuințele inteligente ale viitorului.