Antreprenoriatul nu înseamnă să stai doar la birou, la un calculator, ci este mai mult de atât: să te întâlnești cu partenerii de afaceri, să vizitezi fabrica, atelierele de lucru și așa mai departe. Însă, în același timp, nu poți sta departe de business și ai nevoie de un telefon performant care să țină pasul cu tine. OPPO Find X5 Pro este telefonul care poate să facă asta.

Cel mai nou flagship al OPPO este dotat cu cele mai performante componente, iar la interior se regăsește platforma Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, alături de 8 sau 12 GB memorie RAM de tip LPDDR5, ce asigură viteze mult mai mari decât versiunea anterioară. De asemenea, stocarea UFS 3.1 este și ea rapidă și, în funcție de versiunea aleasă, poți avea până la 512 GB spațiu de stocare pentru documente, poze și clipuri video.

Nu puteam vorbi de un telefon de tip flagship în 2022 fără conectivitate 5G sau Wi-Fi 6, deci indiferent dacă ești la birou sau pe teren vei avea parte de cea mai bună conexiune posibilă.

Bateria lui OPPO Find X5 Pro este una mare, cu o capacitate de 5000 mAh, ce îți asigură o autonomie excelentă, chiar și în zilele solicitante cu multe mailuri, notificări și apeluri. Iar dacă asta nu este de ajuns, telefonul are încărcare foarte rapidă pe fir, la 80 de wați, dar și wireless, la 50 de wați. Așadar, telefonul poate ajunge la 50% în doar 12 minute de încărcare și se încarcă complet wireless în doar 47 de minute. Deci nu mai trebuie să-ți faci griji de bateria telefonului, indiferent unde te afli.

Însă această încărcare rapidă nu înseamnă și o degradare mai rapidă a bateriei în timp. Find X5 Pro este dotat cu tehnologia Battery Health Engine, care ajută la păstrarea calității bateriei chiar și după 1600 de cicluri de încărcare completă, dublu față de standardul actual.

În plus, telefonul rulează Android 12 și vine cu ColorOS 12.1 ce are toate funcțiile pe care le-ai dori de la un telefon de top de ultimă generație. Poți să faci multitasking și îți poți crește productivitatea cu un telefon care nu se va „împiedica” de nicio aplicație și totul va rula fără cusur. Câteodată multitaskingul pe telefon nu este suficient, iar pentru a rezolva această problemă, OPPO introduce tehnologia Multi-Screen Connect, conectând, astfel, telefonul la un PC Windows. Astfel, poți să trimiți și să transferi poze sau documente ușor de pe un dispozitiv pe altul.

De asemenea, securitatea și confidențialitatea datelor este o prioritate pentru OPPO, iar Find X3 Pro a fost primul telefon chinezesc care a primit certificarea MDfPP.

Estetică futuristă

După cum știm cu toții, telefonul este mai mult decât un simplu gadget, este și un simbol. În aceeași măsură în care hainele pe care le porți transmit un mesaj, și telefonul pe care-l folosești face același lucru.

OPPO Find X5 Pro are o estetică futuristă, ce emană un aer premium. Este un telefon robust, parcă realizat dintr-o singură bucată, fără linii drepte sau colțuri ascuțite. Modulul camerei nu este lipit pe spatele telefonului, precum ai văzut la alte modele, ci pare că este integrat complet în corpul telefonului. Capacul de pe spate este realizat din ceramică, iar asta îl face mai rezistent decât sticla și, în același timp, este mai bun la transferul căldurii din interiorul telefonului.

De asemenea, telefonul a primit certificare IP68, ceea ce-l face rezistent la stropire, apă și praf și-ți garantează un telefon rezistent ce va fi performant mai mult timp. Un design unic, pe o piață cu multe telefoane plictisitoare.

Fotografii ajutate de inteligența artificială

Beneficiile acestui telefon nu se opresc aici, iar OPPO Find X5 Pro este dotat cu camere foto foarte performante, modelul având două camere de 50 MP, una wide și alta ultrawide, capabile să surprindă până la 1 miliard de culori. De asemenea, Find X5 Pro are și o cameră telefoto de 13 MP cu zoom optic 2x, ce poate surprinde și ea 1 miliard de culori pentru fotografii și portrete care te vor impresiona.

Însă OPPO nu s-a oprit aici și introduce un sistem de stabilizare pe cinci axe, similar cu cel regăsit pe camerele foto profesionale, pe senzorul wide de 50 MP. Asta înseamnă că poți uita de fotografii sau clipuri video mișcate și cu mult blur.

Cu ajutorul acestui telefon vei putea realiza fotografii impecabile atât ziua, cât și noaptea și niciun detaliu nu-ți va scăpa. Pentru Find X5 Pro, OPPO a realizat un procesor dedicat procesării imaginii numit MariSilicon X, cu o putere de calcul impresionată și care, cu ajutorul AI, poate reduce zgomotul din imagini pentru imagini clare. Telefonul poate detecta și reduce zgomotul în fiecare cadru, pixel cu pixel, păstrând, în același timp, detalii mai fine, tonul pielii, acuratețea culorilor.

MariSillicon X te va ajuta să realizezi fotografii HDR uluitoare pe timp de zi, dar și noaptea, datorită AI-ului și puterii computaționale a procesorului. Însă inovația nu se oprește la fotografie și vei putea realiza clipuri 4K HDR pe timp de noapte foarte clare, datorită funcției Ultra Night Video.

OPPO a lucrat îndeaproape cu inginerii Hasselblad pentru a aduce o reproducere naturală a culorilor în imaginile surprinse de Find X5 Pro și alături au dezvoltat o gamă de filtre care conferă fotografiilor o culoare naturală și un stil profesional.

Și pentru a putea aprecia la maximum calitatea fotografiilor și clipurilor realizate cu Find X5 Pro, OPPO a dotat acest telefon cu un display impresionant de 6,7 inci AMOLED, ce poate afișa peste 1 miliard de culori. Fotografiile, filmele pe Netflix sau postările din social media vor arăta fantastic pe acest ecran cu o rezoluție QHD+ și cu o rată de refresh de până la 120 Hz.

OPPO Find X5 Pro este disponibil la toți partenerii OPPO din România.