Prin noua direcție specializată, OTP Bank urmărește să susțină mediul privat și profesiile liberale cu produse și soluții bancare adaptate la nevoile și la dimensiunea specifică acestui tip de companii antreprenoriale, care de obicei nu dispun de suficiente resurse proprii pentru a susține dezvoltarea fluidă a afacerii și care sunt și cele mai rapid afectate în momentele de scădere economică la nivel național.

Direcția Micro va funcționa în cadrul Diviziei Retail, coordonată de Roxana Hidan, Director General Adjunct, Divizia Retail, iar funcția de director al Direcției îi revine lui Radu Râmbeț.

„Noua dezvoltare și specializare a serviciilor OTP Bank, prin lansarea Direcției Micro, face parte din orientarea noastră către mediul antreprenorial și susținerea activității acestui segment de companii cu importanță ridicată la nivel național. Este totodată un nou pas în strategia de dezvoltare a băncii pentru următorii cinci ani - Apollo, anunțată anul trecut, prin care, alături de o echipă dedicată și prin produse personalizate, ne vom concentra asupra companiilor mici din România”, a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct, Divizia Retail, OTP Bank România.

Serviciile Direcției Micro pentru firmele cu afaceri de până la un milion euro, care reprezintă cea mai mare pondere dintre cele peste 1 milion de companii active din România, sunt disponibile prin intermediul rețelei de sucursale OTP Bank, antreprenorii fiind consiliați de personal specializat dedicat în construirea pachetelor financiare optime pentru dezvoltare și investiții.

Direcția Micro încorporează activități de management și dezvoltare a produselor, consultanță și vânzări specializate pentru antreprenori.