Serviciul Tazz asigură o livrare rapidă în București și Popești-Leordeni, oferind clienţilor şi opţiunea de livrare în 2 ore, atunci când sunt îndeplinite umătoarele condiţii:

  • Produsele trebuie să fie în stocul magazinului

  • Comanda trebuie plasată între orele 9:00 – 17:00, de luni până vineri

  • Plata trebuie efectuată online

  • Greutatea maximă nu trebuie să depășească 25 kg

  • Valoarea maximă a comenzii trebuie să fie de maxim 10.000 de lei

Respectând aceste condiții, PC Garage și Tazz pot asigura livrarea în aceeași zi, în termenul de 2 ore promis. Orice comandă plasată după ora 17:00 sau după ora 00:00 va ajunge a doua zi, iar comenzile plasate în weekend vor ajunge luni dimineață.

Pentru persoanele care vor să-și construiască un PC de la zero sau vor să-și facă un update, PC Garage recomandă trei produse care sunt acum la ofertă:

Pentru segmentul de gaming, PC Garage vine cu o ofertă variată, ce include în perioada următoare produse precum tastatura Razer Ornata V2 Chroma , mouse-ul Razer DeathAdder V2 Mini și căștile Corsair HS35 Red .

Astfel, cu PC Garage şi Tazz ai acces rapid la peste 3.500 de produse diferite care pot fi livrate în București și Popesti-Leordeni în 2 ore: SSD-uri, laptopuri, memorii, plăci video, procesoare, periferice gaming și multe altele.