Astfel, până pe 6 decembrie 2020, cei ce vor cumpăra un procesor AMD şi o placă video Radeon, vor beneficia de 15% reducere la unul dintre acestea. Reducerea se aplică produsului cu valoare mai mică şi nu poate fi aplicată produselor din gama Business sau resigilate.

Încă de la apariția primelor jocuri video moderne pasionaţii de gaming și-au dorit mai mult. Și-au dorit o grafică mai bună, timpi de încărcare mai mici, jocuri mai complexe și sisteme puternice care să ruleze perfect jocurile video preferate. În prezent dispunem de hardware impresionant, putere de calcul enormă și jocuri cu o grafică care acum 10-15 ani părea imposibilă de atins.

De aceea, PC Garage vine în întâmpinarea celor ce vor să facă un upgrade în perioada următoare, sau care vor să construiască un nou PC, cu o ofertă foarte atractivă. Aceasta este una diversificată, cu produse destinate atât entuziaştilor, cât şi celor cu un buget mai redus. Spre exemplu, pentru segmentul de casual gamers, se poate opta pentru achiziţia unui procesor AMD Ryzen 5 3600X şi a unei plăci video Radeon RX 5700XT, obţinând astfel o combinație echilibrată ce ajunge sa coste 3.294.17 RON.

Pentru cei cu un buget mai redus, recomandăm un duo extrem de fiabil, format din AMD Ryzen 5 3600X şi PowerColor Radeon RX 5500XT. Acestea împreună vor fi disponibile la un preț de 2.015.72 RON, după aplicarea reducerii de 15%.

Campania se desfăşoară în perioada 23.11 - 06.12 2020, în limita stocului disponibil.