Căștile PH805 sunt capabile să anuleze până la 27dB sau 95% din zgomotul de fundal, cu ajutorul celor patru microfoane cu care sunt dotate: două microfoane de feedback în interiorul căştilor şi două de feed-forward în afara căştilor.

Această tehnologie ajută ca zgomotul de pe stradă sau din trafic, sunetele de fundal sau vocile umane să fie reduse sau anulate.

Pernele ergonomice realizate din spumă cu memorie moale completează anularea zgomotului, oferind utilizatorului o experiență de ascultare, neîntreruptă de zgomotele din jur.

Cele două cupe conțin atât butoane de comandă manuale, ușor de utilizat, cât și controale tactile. Glisarea în sus sau în jos pe partea dreaptă a cupei controlează volumul și funcțiile de asistent vocal de bază. Tehnologia de anulare a zgomotului (ACN/Active Noise Cancellation) poate fi activată sau dezactivată cu o atingere.

Această capabilitate îi oferă utilizatorului posibilitatea de a alege dacă vrea să audă sau nu ce se întâmplă în jurul său în timp ce ascultă muzică. Pe de altă parte, butoanele fizice ajută la acțiuni precum: redare, pauză, skip înainte sau înapoi sau efectuarea unui apel.

Căștile PH805 sunt unele dintre cele mai ușoare modele din categoria căștilor wireless ANC, cântărind doar 235 de grame. Acestea se pot plia și astfel le poți lua cu tine în călătorii.

Căştile Philips PH805 suportă conectare wireless prin Bluetooth 5.0. Durata de viață a bateriei este de până la 30 de ore cu o încărcare.

Bateriile din interior suportă încărcarea rapidă, iar asta înseamnă alte două ore de redare disponibile în doar cinci minute. Căștile prezintă, de asemenea, opțiunea unei conexiuni prin cablul extra audio inclus în pachetul de accesorii.

Căștile PH805 vor fi disponibile în România începând cu luna noiembrie, la prețul de 179.99 Euro