Cei doi producători lucrează împreună pentru a redefini segmentul televizoarelor premium odată cu lansarea noilor modele Philips OLED+986 și OLED+936.

OLED+986 și OLED+936 au cele mai performante panouri OLED disponibile în acest moment. Televizoarele beneficiază de o luminozitate cu 20% mai puternică și o suită de procesare deosebit de performanță, a 5-a generație de procesoare P5 Intelligent Dual Picture Engine, cu o claritate mai bună, culori și tonuri ale piele mai precise și un contrast mai bun. Conținutul Dolby Vision, în special HDR atunci când se utilizează „modul Dolby Bright” beneficiază cel mai mult de pe urmă acestor tehnologii.

A 5-a generație P5 AI adaugă un nou mod de detectare a filmelor, în timp ce Ambient Intelligence încorporează un senzor de lumină ambientala care permite televizorului sa ajusteze setările, atât pentru conținut SD sau HDR, în așa fel încât imaginea afișată sa fie întotdeauna optimizată la nivelul de lumină ambientală.

În plus față de compatibilitatea HLG, HDR10 și HDR10 +, atât OLED+986, cât și OLED+936 acceptă acum HDR10+ Adaptiv care combină metadatele dinamice HDR10+ cu informațiile de lumină ambientală în timp real pentru a optimiza automat nivelul de luminozitate în orice mediul și pentru a crește detaliile în zonele întunecate ale imaginii.

Noile televizoare beneficiaza de iluminarea Ambilight pe toate cele patru laturi pentru a oferi o experiență de gaming superioară. Conectivitate HDMI 2.1 cu VRR, compatibilitate Freesync Premium și G-Sync oferă cei mai buni timpi de răspuns oferiti de televizoarele OLED lansate în 2021. Gamerii vor beneficia de functia Fast Motion Clarity, care oferă o tranziție ultra-realistă si o calitate crescută fără a introduce artefacte și rulând la 100Hz (cu 50Hz mai mult decât un televizor obișnuit).

Calibrarea la nivel profesional este disponibilă pe modele din 2021 prin Calman Ready, care oferă acces ușor la funcția de calibrarea automată a culorilor, permițând televizoarelor să fie ajustat conform celor mai inalte standardele ale industrie.

OLED+936 și OLED+986 dispun de difuzoare Bowers & Wilkins reproiectate și îmbunătățite pentru a garanta cea mai înaltă calitate a sunetului disponibilă în prezent. Ambele televizoare au un decodor Dolby Multistream îmbunătățit și HDMI eARC pentru un transfer mai eficient al conținutului audio. În plus, familiara tehnologie Tweeter-on-Top a televizoarelor OLED+986 include acum și tehnologia Continuum de la Bowers & Wilkins. Aceste tehnologii de top pot fi găsite și în difuzoarele din seria 800 Diamond - alegerea Abbey Road Studios, partener TP Vision.

OLED+986 va fi disponibil în varianta de 65” la începutul lunii noiembrie, iar OLED+936 va fi disponibil din octombrie în variante 48”, 55” și 65”