Televizorul OLED+937 de 65 inci combină o versiune îmbunătățită a motorului de procesare Philips AI Dual Engine cu un radiator special de răcire ce oferă o luminozitate maximă de 1300 niți pe cel mai recent panou OLED EX.

În plus față de funcțiile AI dedicate, versiunea din 2022 a motorului de procesare a imaginii P5 AI Intelligent Dual Engine include funcția Advanced HDR care optimizează performanța HDR prin maparea tonurilor cadru cu cadru în locul unei medii de valori pentru fiecare scenă.

Sistemul de sunet Bowers & Wilkins a fost și el îmbunătățit, iar pentru prima dată acesta dispune de difuzoare laterale dedicate în stânga și în dreapta pentru a crea un aranjament 5.1.2 real. Puterea de ieșire crescută, de 95 W, asigură un sunet cu adevărat captivant și precis, care umple cu adevărat camera.

OLED+937 este unul dintre primele televizoare care beneficiază de tehnologia Philips Ambilight Next Generation, care, în loc să împartă LED-urile montate în spate în grupuri, permite acum controlul individual al fiecărui LED pentru a oferi un spectru mai larg de culori și o potrivire mai precisă cu imaginea de pe ecran.

OLED+937 are compatibilitate G-sync și Free-sync Premium, o bară afișată pe ecran dedicată setărilor pentru jocuri video, plus o nouă funcție VRR Shadow Enhancer, concepută pentru a optimiza performanța jocurilor în funcție de rata de reîmprospătare a panoului. Televizorul are un panou OLEX EX ce dispune de muchii ultra subțiri ce se îmbină cu rama minimalistă din metal a setului și o integrare mai bună cu aura creată de Ambilight.

Noua telecomandă include o lumină de fundal acționată prin mișcare, un finisaj argintiu de înaltă calitate iar spatele acesteia este acoperit cu o piele Muirhead.

Noul OLED+907 îmbunătățește considerabil formatul popular al modelului original OLED+903, integrând discret un sistem audio Bowers & Wilkins în silueta generală a televizorului.

Calitatea imaginii este asigurată de combinația dintre a 6-a generație a sistemului de procesare performant P5 AI și versiunea Royal a celui mai recent panou OLED EX cu radiator integrat, care oferă o luminozitate maximă de 1300 niți pe televizoarele de 55 și 65 de inci. Sistemul de iluminare pe trei laturi oferă performanța Ambilight Next Generation și noul mod Aurora.

Calitatea sunetului se datorează sistemului audio Bowers & Wilkins 3.1 de 80 W, cu șase difuzoare montate frontal care acționează direct spre utilizator într-un aranjament stânga – centru - dreapta și care oferă un sunet larg și un dialog clar. Basul precis și accentuat este oferit de un subwoofer mare poziționat în spate și completat de 4 membrane pasive.

Ideal pentru gaming, televizorul OLED+907 dispune de o bară de setări pentru jocuri video și este compatibil atât cu Freesync Premium, cât și cu G-Sync, oferind în același timp redare 4K 120VRR (120 hz – rată de reîmprospătare variabilă) prin intermediul modului de monitor.

Televizoarele OLED+907 sunt disponibile în România cu prețul începând de la 8299 Lei.

Televizoarele OLED+937 sunt disponibile în România cu prețul începând de la 18499 Lei.

Philips Fidelio

Philips Sound lansează o selecție de căști, soundbar-uri și boxe: patru noi soundbar-uri Philips și noile boxe Fidelio FS1. Împreună cu acestea, trei noi modele de căști, fiecare destinat unui public specific: o cască sport cu conducție osoasă, o cască cu conducție osoasă dedicată copiilor și o cască pentru muncă și pentru divertisment.

Noua boxă FS1 se alătură soundbar-ului FB1 și subwoofer-ului FW1, oferind aceeași combinație de design, materiale și performanțe de calitate superioară, cu instalare ușoară și flexibilitate pentru construirea sistemului.

FS1 include un tweeter de 1", un difuzor de 2,5" montat în partea superioară, un difuzor pentru frecvențe joase de 3,5" cu două radiatoare pasive și iluminare cu LED-uri pentru Ambilight, toate în incinta sa compactă.

FS1 poate fi utilizat ca difuzor cu trei căi - fie ca o singură unitate, fie ca o pereche stereo - datorită includerii unui tweeter, a unui difuzor de medii și a unui difuzor de bas, sau poate fi comutat automat în modul cu două căi plus un difuzor Dolby Atmos dedicat atunci când este utilizat ca satelit al unui sistem AV.

Noua gamă de soundbar-uri Philips Sound include patru modele, de la modelul B7207, cu configurația 2.1, până la modelul B8907, cu configurația 3.1.2, oferind cele mai multe opțiuni posibile pentru îmbunătățirea sunetului TV.

Toate noile soundbar-uri oferă o putere de ieșire mare, subwoofere wireless, posibilitatea de montare pe perete iar toate modelele includ pentru prima dată difuzoare pentru frecvențe înalte cu focalizare laterală, adăugate la canalele stânga și dreapta. Primele trei soundbar-uri din gamă includ un canal central dedicat pentru a menține dialogul clar, creând în același timp o scenă sonoră foarte largă, compatibilitate Dolby Atmos și conectivitate HDMI eARC cu trecere 4K.

Modelul de top B8907 are o putere de ieșire impresionantă de 720W și difuzoare dedicate Dolby Atmos ce crează o experiență cu adevărat cinematică. Conectivitatea DTS Play-Fi permite extinderea aranjamentului 3.1.2 la 5.1.2 prin adăugarea boxelor Play-Fi compatibile.

Căști noi sport wireless cu conducție osoasă

Noile căști sport wireless A7607 de tip open-ear cu conducție osoasă sunt deja al doilea model, după modelul A7507 TWS, deja anunțat și care va fi lansat în curând.

Modelul A7607, rezistent la apă și praf, certificat IP66, este primul model Philips cu design open-ear care include un microfon cu conducție osoasă pentru a elimina vântul și alte zgomote de fond deranjante, făcând astfel ca apelurile în mișcare să fie întotdeauna foarte clare. Autonomia este de 9 ore iar 15 minute de încărcare prin portul magnetic rezistent la umezeală oferă o oră de utilizare.

Modelul K4607 cu design open-ear protejază urechile sensibile de volumul înalt și permite copiilor să audă sunetele mediului înconjurător și să poarte conversații fără a întrerupe audiția. Învățământul la distanță este posibil datorită microfonului încorporat.

Conectivitatea Bluetooth 5.2 garantează o conectivitate excelentă, asigurând o bună calitate audio și o autonomie de peste 5 ore. Design-ul open-ear și banda ajustabilă pentru gât conferă o utilizare sigură fără riscul de a le pierde atunci când copii sunt în mișcare. O aplicație de control al volumului permite monitorizarea produsului atunci când este utilizat.

Modelul H8507 a fost conceput pentru utilizatorii care au adoptat modul hibrid de lucru, de la birou sau de acasă și care vor o pereche de căști care să răspundă nevoilor pentru muncă și divertisment.

Sunetul este disponibil atât pentru apeluri cât și pentru muzică sau filme datorită difuzoarelor special concepute de 40mm și a sistemului de anulare a zgomotului Noise Cancelling Pro. Datorită microfonului detașabil, utilizatorii vor putea fi auziți clar de către ceilalți.

Produsele Philips Sound vor fi disponibile în România începând din septembrie 2022.