Medicai a primit investiții de la Gapminder, D Moonshots și ROCA X în valoare de aproximativ 575.000 de euro.


Prin platforma Medicai, pacientul are posibilitatea să își stocheze foarte ușor CD-urile sau stick-urile cu imagini, să le vizualizeze și să le depoziteze pe termen lung. De acolo, utilizatorul poate să dea acces mai multor doctori. Mai departe, Medicai se integrează cu clinicile medicale și le permite să trimită analizele imagistice pacienților direct prin platforma proprie sau să colaboreze cu alte clinici.

Citește aici mai multe despre Medicai.

Astfel, Medicai reprezintă o platformă de imagistică online în care medicii pot colabora direct în cloud, între ei și împreună cu pacienții lor, iar tehnologia bazată pe Inteligență Artificială accelerează munca doctorilor. Toate acestea fiind la o fracțiune din prețul tehnologiilor de azi și foarte accesibile, Medicai, practic, democratizează imagistica medicală.

Fondatorul Medicai, Mircea Popa, a fondat anterior startup-ul SkinVision, care analizează alunițele periculoase ce pot fi canceroase. Detalii aici.

Medicai, startup-ul de tehnologie care își propune să schimbe modul în care colaborează echipele medicale multidisciplinare cu pacienții lor printr-o platformă online, a primit o investiție de 500.000 de euro într-o rundă de finanțare condusă de Sacha Dragic, fondatorul grupului Superbet, prin intermediul fondului de investiții D Moonshots. Înainte a primit investiție de la Gapminder.

Vezi pitch deck-ul Medicai în prezentarea de mai jos.

Medicai - Pitchdeck by start-up.ro on Scribd