Eurogiro Financial Supermarket reprezintă platforma deschisă de plată care va da posibilitatea organizațiilor poștale să se implice în mod activ în servicii financiare, atât local cât și global.

Veniturile poștale tradiționale sunt în scădere de mai mulți ani, în timp ce, până acum, potențialul enorm de câștiguri pentru Serviciile Financiare Poștale a fost canibalizat de noii jucători digitali globali.

Cu peste 600.000 de oficii poștale la nivel global și folosind noul Eurogiro Financial Supermarket, organizațiile poștale pot, în sfârșit, juca un rol central în economia digitală și deservi nevoile financiare ale tuturor clienților.

Organizațiile poștale au nevoie doar de un contract și de o integrare pentru a se conecta la Supermarket și accesa gama largă de Furnizori de Servicii Financiare, precum Operatori de Transferuri de Bani, servicii bancare de bază, magazine online, reîncărcări de telefoane mobile.

Acest lucru va lărgi în mod semnificativ gama de servicii financiare oferite în unitățile poștale și va asigura noi surse de venit. Platforma Eurogiro Supermarket este asigurată ca o soluție la cheie integrată white label, atât prin Cloud cât și prin API.

Este ușor de implementat și este ușor de accesat de către casierii din fiecare unitate poștală locală. Platforma include servicii de clearing și compensare, anti-spălare de bani, verificare împotriva riscului de sancțiuni, raportare către personalul administrativși servicii asociate necesare furnizării unui set complet de Servicii Financiare Poștale.

”Abilitarea și împuternicirea Organizațiilor Poștale pentru a oferi noi servicii financiare rapid și fără probleme și creșterea, în același timp, a surselor de venit și atragerea mai multor clienți”, afirmă CEO-ul Eurogiro, Jacob Tackmann Thomsen.

Eurogiro a fost fondat în 1993 de către 12 organizații poștale europene, ca o cooperativă poștală de plată. În ultimii 26 de ani, compania a evoluat dintr-o infrastructură de plată europeană într-o platformă de plăți ce împuternicește organizații poștaleși bănci poștale la nivel global.

În prezent, peste 50 de organizații utilizează în mod activ platforma. Eurogiro a fost achiziționat de Inpay Holding în 2018. Inpay Holding deține și Inpay, un fintech danez care furnizează o rețea globală de plăți pentru instituțiile financiare, plăți B2B și afaceri de ecommerce.