Prețulescu.ro este un program de inteligență artificială care poate comunica în mod natural, sub formă de conversație. Vizitatorii site-ului pot pur și simplu să-și exprime nevoile sau să specifice produsul căutat, iar Prețulescu ghidează discuția, oferind recomandări personalizate după doar câteva întrebări.

Cum Funcționează

  • Recomandări Personalizate pentru Diverse Domenii: Prețulescu poate face sugestii de produse pentru o gamă largă de domenii, inclusiv fashion, beauty, cărți, home&deco, bricolaj, mobilier, construcții și pet shop. Excepție fac produsele care pot face rău interlocutorului sau celor din jur, cum ar fi armele și medicamentele.
  • Interacțiune Naturală: Platforma utilizează conversații naturale pentru a înțelege nevoile utilizatorilor și a le oferi cele mai potrivite opțiuni de cumpărare.
  • Produse de la Magazine de Încredere: Toate produsele recomandate provin exclusiv de la magazine online de încredere din România și sunt disponibile în stoc, putând fi cumpărate imediat.

Prețulescu asigură confidențialitatea completă a discuțiilor. Pentru a beneficia de serviciile platformei, utilizatorii nu au nevoie să-și creeze cont sau să ofere informații personale. Toate conversațiile sunt complet anonime, asigurând astfel o experiență de utilizare sigură și privată.

"Cu ajutorul inteligenței artificiale și al unei interfețe conversaționale intuitive, sunt convins că putem transforma modul în care oamenii își aleg produsele, economisind timp și bani." a declarat Ciprian Drăgoi, fondator Prețulescu.ro.

Prețulescu.ro este o platformă dezvoltată de Ciprian Drăgoi, un expert cu peste 15 ani experiență în tehnologie și comerț electronic, dedicată să aducă cele mai bune soluții pentru consumatorii din România.