Programul lansat de cele 3 entități este disponibil startup-urilor care au soluții deep tech din zona de Big Data, Blockchain, AI, IoT, BioTech și care au deja un produs minim marketabil, practic care a trecut peste faza de MVP. De asemenea, startup-urile pot fi în Europa Centrală și de Est.

Dacă startup-ul tău este acceptat la programul care a deschis aplicațiile din ianuarie 2023, vei trece printr-un program de 8 luni de accelerare cu mentorat din partea investitorilor, corporațiilor, instituțiilor, dar și a specialiștilor din diverse domenii. Fiecare startup acceptat este eligibil pentru o sumă de 100.000 de euro în cash, iar acceleratorul nu dorește să preia acțiuni în companie (n.r. - equity free).

Aplicațiile sunt deschise de acum din ianuarie până la finalul lui februarie, iar la finalul lunii martie vor fi evaluate și 12 echipe vor fi selectate pentru program.

Odată acceptate, companiile vor trece la crearea unui Master Plan care să conțină nevoile lor de vânzări, product development, dar și fundraising.

Din luna iunie, Ventures Thrive va rămâne cu doar 6 companii care vor trece în etapa numită Growth Programme, iar startup-urile vor lucra pe diferite provocări lansate de companiile mari care sunt partenere ale acceleratorului. Demo Day va avea loc în octombrie 2023.

Programul este finanțat prin European Innovation Council.