Take-Two deține dezvoltatori precum Rockstar Games, creatorii GTA, Read Dead Redemption, dar și 2K, care a lansat titluri precum Borderlands sau NBA. Prin această achiziție, jocuri de mobile precum CSR Racing, FarmVille sau Words with Friends vor intra în portofoliul Take-Two.

Take-Two va cumpăra toate acțiunile Zynga evaluate la 9,8 dolari per acțiune, iar asta înseamnă o valoare totală de 12,7 miliarde de dolari. „Această combinație strategică reunește cele mai bune francize de console și PC , cu o platformă de publishing mobile diversificată, lider pe piață, care are o istorie bogată de inovație și creativitate”, a declarat președintele și CEO-ul Take-Two Strauss Zelnick.

Și Zynga a făcut o serie de achiziții în ultimul timp, după ce a cumpărat studioul din spatele Torchlight 3 la începutul anului trecut. Zynga s-a bazat uneori pe achiziții pentru a găsi cele mai tari jocuri de pe piața jocurilor mobile.

Cei de la Take-Two au spus că industria de telefonie mobilă este în prezent în creștere cu peste 8%. Jocurile mobile vor reprezenta acum jumătate din veniturile sale nete (cantitatea netă de produse și servicii vândute digital sau vândute fizic).