Cele mai rapide laptopuri pentru gameri și creatori de conținut sunt echipate cu recent anunțatele soluții grafice pentru laptopuri NVIDIA GeForce RTX 30 Series, inclusiv RTX 3080 Ti, rezultând cele mai bune laptopuri Blade de până acum. În plus, Windows 11 este preinstalat pe fiecare model. Noile Razer Blade încorporează acum memorie DDR5, cu viteze de până la 4800MHz, o creștere de până la 50% față de generația anterioară.

Noua soluție grafică pentru laptopuri, GeForce RTX 3080 Ti, aduce în premieră performanța de vârf a clasei 80 Ti pe laptopuri. Cei 16GB of de memorie GDDR6 reprezintă cea mai rapidă memorie regăsită pe soluții grafice de laptop. Astfel, RTX 3080 Ti oferă o performanță superioară plăcilor desktop TITAN RTX. Noul GeForce RTX 3070 Ti este cu până la 70% mai rapid decât RTX 2070 SUPER, putând să asigure până la 100 de cadre pe secundă la o rezoluție de 1440p.

În plus, a patra generație a tehnologiei Max-Q, care include CPU Optimizer, Rapid Core Scaling, și Battery Boost 2.0, îmbunătățește și mai mult eficiența și performanța, extinzând considerabil durata de funcționare.

Noile Razer Blade 14, 15 și 17 sunt disponibile cu cele mai avansate tehnologii de la AMD și Intel. Blade 14 se întoarce echipat cu următoarea generație de procesoare AMD️ Ryzen 6000 Series. Fiecare configurație disponibilă se bazează pe procesorul deosebit de rapid, Ryzen 9 6900HX, reprezentând unele dintre cele mai puternice soluții de gaming AMD regăsite pe dispozitive mobile.

Atât Blade 15, cât și Blade 17 sunt echipate cu cele mai noi procesoare 12th Gen Intel Core H-Series, inclusiv cu Intel Core i9-12900H, care se poate lăuda cu 14 nuclee față de generația anterioară care avea maximum opt. Cea de-a douăsprezecea generație de procesoare Intel aduce un design revoluționar cu o arhitectură hibridă care îmbunătățește performanța prin combinarea nucleelor performante cu cele eficiente, oferind utilizatorilor libertatea de a naviga pe Internet, de a discuta în spațiul virtual, de a transmite live, de a edita, de a înregistra sau de a juca. Noua generație de procesoare Intel Core i9 atinge viteze de până la 5.0GHz.

Blade 14

Noul Razer Blade 14 combină cel mai puternic procesor AMD️ Ryzen 9 cu cei 16GB de memorie DDR5, rezultatul fiind un laptop de gaming ultrarapid care întrece generația anterioară.

Blade 14 este în continuare remarcabil de subțire, ușor și compact, cu performanță impecabilă. Nou implementatul MUX Switch, permite Blade 14 să se bucure de o creștere a performanței prin folosirea GPU-ului încorporat pentru a reda jocurile pe ecranul dispozitivului. Noul Razer Blade 14 împrumută câteva dintre caracteristicile modelelor cu diagonală mai mare, printre care finisajul rezistent la amprente și camera web 1080p IR cu suport pentru tehnologia Windows Hello, făcând apelurile video de două ori mai clare decât până acum.

Blade 15

Dincolo de încorporarea celor mai noi soluții NVIDIA GeForce și Intel, Razer Blade 15 revine cu cele mai avansate ecrane disponibile, care profită la maximum de cele mai noi componente hardware. Blade 15 continuă să ofere cele mai bune tehnologii din domeniul ecranelor, inclusiv configurații cu Full HD 360Hz și QHD 240Hz, dar și noile configurații UHD 144Hz. Noile ecrane de calibru IPS au rate de refresh îmbunătățite față de 60Hz oferite de generația anterioară, acoperind în continuare 100% din spectrul de culori DCI-P3, pentru a oferi claritate și contrast nemaiîntâlnite indiferent că e vorba de gaming sau de creația de conținut. Dispunând de cele mai puternice procesoare, cele mai performante ecrane și memorie ultrarapidă, toate încorporate într-o carcasă premium.

Blade 17

Creatorii profesioniști de conținut și gamerii aflați în căutarea celei mai avansate soluții de a înlocui desktopurile vor fi încântați de noul Razer Blade 17, care încorporează îmbunătățiri atât la capitolul audio, dar și la cel de performanță. Razer Blade 17 se face remarcat când vine vorba de sunet și de gameplay, utilizând un total de opt difuzoare, o creștere de 100% față de generația anterioară. Această îmbunătățire le permite creatorilor de conținut să realizeze mixaje audio fără să folosească boxe sau căști speciale. Cu suport pentru platforma NVIDIA Studio, creatorii de conținut se pot bucura și de accelerare RTX în peste 70 dintre cele mai populare aplicații creative și de o suită de soluții exclusive printre care NVIDIA Omniverse, Broadcast și Canvas. Utilizatorii se pot bucura de asemenea de mai mult timp de gameplay datorită bateriei de 82WHr, cu 10WHr mai mare decât generațiile anterioare. Mobilitatea Blade 17 este sporită de noul adaptor de curent de 280W cu suport pentru tehnologia GaN, oferind utilizatorilor mai multă putere la o dimensiune similară cu un încărcător de 180W.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Prețul noilor Razer Blade 14 pornește de la 2.199,99 Euro pe pagina Razer.com, modelele urmând să fie disponibile la precomandă pe Razer.com, în magazinele Razer Store și în oferta anumitor parteneri retail începând cu 10 februarie, urmând să fie comercializate de anumiți retaileri în trimestrul I 2022.

Prețul noilor Razer Blade 15 pornește de la 2.799,99 Euro pe pagina Razer.com, modelele urmând să fie disponibile la precomandă exclusiv pe Razer.com și în magazinele Razer Store începând cu 25 ianuarie.

Prețul noilor Razer Blade 17 pornește de la 2.999,99 Euro pe pagina Razer.com, modelele urmând să fie disponibile la precomandă exclusiv pe Razer.com și în magazinele Razer Store începând cu 25 ianuarie.