Optimizate pentru jucători cu un mod special de Gaming cu latență ultra scăzută de 60ms și un sunet puternic și captivant oferit de difuzoarele de 13mm, noile Hammerhead True Wireless X reprezintă o soluție versatilă atât pentru gaming, cât și pentru redare media, indiferent de locul în care se află utilizatorul.

Compatibile cu tehnologia Google Fast Pair for Android și cu standardul Bluetooth 5.2 cu Auto-Pairing, căștile intraauriculare Hammerhead True Wireless X se conectează repede și convenabil la smartphone-uri, tablete, laptop-uri și console.

Suprafețele de control tactile, iluminate cu LED-uri, oferă pe lângă un grad ridicat de personalizare și un acces facil la cele mai des folosite funcții, cum ar fi cele de gestionare a apelurilor, de control al volumului sau funcția de activare a Gaming Mode.

Noul Razer Audio App, lansat în paralel cu Hammerhead True Wireless X, le permite utilizatorilor să personalizeze pe lângă sunetul redat și efectele de iluminare, respectiv luminozitatea LED-urilor. Tot cu ajutorul acestei aplicații utilizatorii pot să reconfigureze și funcțiile sistemului de control tactil.

Cu o durată de funcționare de până la 24 de ore cu iluminarea pornită (de până la 28 de ore cu iluminarea oprită), Hammerhead True Wireless X dispun de autonomia necesară atât pentru sesiunile de gaming, cât și pentru cele de redare de conținut media, care durează întreaga zi. Noile căști intraauriculare sunt alegerea perfectă pentru jucătorii de mobil, care caută o soluție fiabilă cu latență deosebit de redusă și un sunet clar.

Căștile sunt disponibile online pe Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta partenerilor de retail la 89,99 de euro.

Urmărește review-ul nostru pentru Razer Hammerhead, generația anterioară, în video-ul de mai jos.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.