Căștile intraauriculare Razer Hammerhead True Wireless au fost concepute pentru a oferi o experiență audio captivantă atât pentru jocurile video, cât și pentru redarea de filme sau ascultatul melodiilor preferate, eliminând problemele întâlnite la astfel de dispozitive care se conectează prin Bluetooth.

Implementarea unei conexiuni Bluetooth 5.0 cu latență deosebit de scăzută garantează că noile Razer Hammerhead True Wireless oferă o experiență audio bogată și clară. Mai mult, modul de utilizare Gaming Mode reduce latența căștilor la doar 60 de ms.

Căștile au un difuzor cu diametrul de 13mm și un răspuns în frecvență de la 20 Hz la 20 kHz. Cu modul de Gaming activa utilizatorii au garanția că sunetul și imaginea vor fi perfect sincronizate,

Căștile intraauriculare Hammerhead True Wireless au o durată de funcționare de până la trei ore cu o singură încărcare, carcasa de transport asigurând până la patru cicluri de încărcare complete, ajungând la un total de 15 ore de funcționare. Aceastea cântăresc 45 de grame și au un sistem de control tactil.

Odată asociate cu un dispozitiv wireless, Hammerhead True Wireless se vor conecta automat de fiecare dată când sunt scoase din carcasa de transport.

Căștile Razer sunt disponibile pe site-ul companiei și costă 120 de euro.