Aceasta este cea mai nouă iterație a tastaturii Cynosa Chroma, desemnată cea mai bine vândută tastatură de gaming pe bază de membrană în SUA, de către NPD Group, Serviciu de monitorizare retail din SUA.

Spre deosebire de alte tastaturi de gaming entry-level, care au iluminare limitată pe zone, Cynosa V2 oferă iluminare avansată pentru fiecare tastă în parte, prin intermediul tehnologiei Razer Chroma RGB. Mai mult de atât, tastatura redă și efectele de iluminare specifice anumitor jocuri, grație integrării cu cele mai populare jocuri video, numărul titlurilor compatibile fiind în continuă extindere.

Tastele media dedicate aduc un plus de confort, iar acum jucătorii pot reduce aglomerația de pe birou apelând la noul sistem de management al cablurilor, amplasat în partea din spate a tastaturii.

Datorită tastelor iluminate individual, a profilurilor de utilizator personalizabile și a selecției spectaculoase de jocuri care includ efecte de iluminare Chroma, Razer Cynosa V2 este tastatura de gaming RGB esențială pentru novicii aflați în căutarea unei experiențe care oferă maximum de personalizare.

Tastatura costă 70 de euro.