Fiind echipată cu switch-uri optice analogice Razer, noua Huntsman Mini Analog oferă un grad mai fin de control în jocuri, dispunând de funcții precum posibilitatea de a predefini sensibilitatea analogică a tastelor sau atribuirea a două funcții unei singure taste. Este practic varianta mică a lui Huntsman V2 Analog al cărui review îl puteți vedea în acest video.

Astfel, utilizatorii se pot bucura de un control precis al accelerației sau direcției în jocurile de curse, sau pot atribui două funcții unei singure taste în funcție de gradul de apăsare al acesteia. Astfel, există posibilitatea de a comuta din mers obișnuit în sprint fără a apăsa un alt buton în jocurile FPS.

Pentru o durabilitate maximă, Huntsman Mini Analog folosește taste Doubleshot PBT, ce oferă un finisaj texturat rezistent, păstrându-și aspectul chiar și după o utilizare îndelungată. Construcția de aluminiu sporește și mai mult durabilitatea tastaturii, în timp ce cablul Type-C detașabil garantează o portabilitate facilă.

Huntsman Mini Analog este prima tastatură de tip 60% de pe piață care dispune de Razer Analog Optical Switches și este ideală pentru jucătorii ce participă la sesiuni LAN, pentru fanii setup-urilor de gaming minimaliste, dar și pentru cei care doresc să economisească spațiu fără a pierde controlul fin și precizia de top, aspecte importante pentru jocurile de astăzi.

Noua tastatură Huntsman Mini Analog este disponibilă acum pe razer.com și la parternerii din retail la un preț de 160 de euro