Odată cu creșterea explozivă a gaming-ului în cloud, viitorul jocurilor mobile este mai strălucitor ca niciodată, iar Razer le oferă jucătorilor cea mai simplă soluție de a se bucura de jocurile preferate.

Fiind inspirat de controllerul Wolverine V2 dedicat consolelor, noul Kishi V2 oferă aceeași calitate a butoanelor, iar noul buton de Share le permite jucătorilor să realizeze rapid capturi de ecran sau clipuri video pe care să le împărtășească apoi cu prietenii sau abonații lor. Kishi V2 introduce, de asemenea, butoane multifuncționale și capacitatea de a lansa noua aplicație Razer Nexus prin apăsarea unui buton. Prin aceste îmbunătățiri, Kishi V2 a fost optimizat pentru maximum de performanță în timpul sesiunilor de gaming, indiferent dacă este vorba despre jocuri AAA rulate în cloud sau jocuri mobile dedicate.

Design-ul structural al lui Kishi V2 a fost regândit, având acum o punte simplificată ce oferă mai multă stabilitate și compatibilitate universală cu orice smartphone. Cu un accent deosebit pus pe ergonomie, Kishi V2 este gândit să ofere o formă confortabilă într-un produs extrem de portabil. Aceste inovații de design facilitează o accesibilitate mai mare și o experiență îmbunătățită pentru fiecare gamer mobil.

Având aceeași latență scăzută în jocuri ca și predecesorul său, Kishi V2 oferă control pentru jocuri instalate nativ, dar și rulate în cloud printr-o conexiune USB-C, și dispune de porturi de încărcare care permit încărcarea telefonului fără a întrerupe jocul.

Fiind integrat complet cu cea mai nouă aplicație Razer Nexus, Kishi V2 este construit pentru maximum de versatilitate și personalizare. Prin simpla apăsare a unui buton, Razer Nexus se deschide instantaneu, oferind acces rapid la jocurile instalate, la funcții de streaming rapid pe YouTube sau Facebook, dar și la un modul ce permite găsirea de jocuri compatibile, și la opțiunile de configurare a controllerului.

Razer Kishi V2 este disponibil acum pentru Android la un preț de 120 de euro, iar pentru iOS se va lansa în toamnă.