Leviathan V2 X este un soundbar compact de PC gaming care încorporează două difuzoare full-range și două radiatoare pasive. Având o lungime de doar 400mm, noul Leviathan V2 X se potrivește sub orice monitor și astfel poți beneficia de sunet mai bogat decât cel oferit de difuzoarele monitorului.

Pentru o conectivitate cât mai simplă, Leviathan V2 X folosește un singur cablu USB Type C, inclusiv pentru alimentare, și oferă astfel un sunet cu un volum maxim de 90dB. Având suport Razer Chroma RGB, noul Leviathan V2 X este echipat cu 14 zone de iluminare care pot reda peste 16,8 milioane de culori, nenumărate efecte și se pot sincroniza în mod dinamic cu efectele din jocurile compatibile.

Pentru o conexiune stabilă și un plus de confort, soundbar-ul oferă suport și pentru tehnologia Bluetooth 5.0, asigurându-le utilizatorilor posibilitatea de a comuta extrem de ușor între sunetul PC-ului și cel al dispozitivelor Bluetooth configurate prin Razer Audio App.

Acesta este disponibil acum în China, Australia, Noua Zeelandă, Taiwan, Japonia, Coreea, Malaysia, Indonezia, Tailanda, Vietnam, și Singapore, iar în Europa și America va ajunge la finalul anului la un preț de 120 de euro.