Razer Naga X include 16 butoane programabile, poziționate în mod ergonomic pentru a facilita accesul rapid. Fiecărui buton i se poate aloca o comandă simplă precum un atac specific, dar utilizatorii pot opta și pentru funcții complexe precum comenzile macro. În plus, modul Razer HyperShift permite alocarea unei funcții secundare fiecărui buton, care poate fi activat prin acționarea butonului HyperShift.

Păstrând toate caracteristicile cheie ale familiei Razer Naga, cea mai populară alegere a jucătorilor de MMO, noul Razer Naga X are o greutate de doar 85 de grame, fiind astfel cel mai ușor mouse Razer Naga lansat până acum. Încorporând cea de-a doua generație de Razer Optical Mouse Switches, folosite în toate produsele de top ale companiei, utilizatorii se pot bucura de cele mai bune viteze de acționare.

Razer Naga X include și senzorul optic Razer 5G Advanced, dar și cablul Razer Speedflex, care alături de patinele 100% PTFE, asigură mișcări fără efort pe orice tip de suprafață, garantând totodată precizia deplină pentru sesiunile de gaming prelungite.

Razer Naga X dispune și de memorie internă pentru a stoca setările personale, inclusiv setările butoanelor, acestea fiind accesibile indiferent de locul în care se află utilizatorul. Opțiunile de personalizare sunt completate de suportul Razer Chroma RGB. Acesta este disponibil acum pe razer.com și în oferta partenerilor autorizați, iar prețul este de 89,99 de euro.