Proiectată pentru utilizatorii care caută un design elegant și minimalist, în condițiile unui spațiu limitat pe birou, BlackWidow V3 Mini HyperSpeed este o tastatură de gaming de tip 65%, cu multiple caracteristici avansate. Fără să facă vreun compromis când vine vorba de înălțimea tastelor sau prezența celor de navigație, noul dispozitiv combină funcționalitatea cu avantajele oferite de tehnologia Razer HyperSpeed Wireless.

“De la lansarea sa în 2010, gama BlackWidow reprezintă etalonul tastaturilor de gaming, iar această gamă a continuat să evolueze pe baza feedback-ului venit din partea comunității de utilizatori,” a declarat Alvin Cheung, Senior Vice President al diviziei de periferice din cadrul Razer. “De la debutul lui Razer Huntsman Mini, am primit nenumărate cereri din partea fanilor pentru o tastatură wireless compactă. Astfel a luat naștere Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed, o tastatură compactă, care beneficiază de avantajele tehnologiei fără fir, păstrând tastele esențiale atât pentru gaming, cât și pentru utilizarea cotidiană."

Cu o formă compactă care contribuie la economisirea spațiului de pe birou, noul BlackWidow V3 Mini HyperSpeed păstrează tastele cele mai des folosite, și nu doar pe cele din secțiunea alfanumerică. Design-ul ingenios permite încorporarea fără cusur a tastelor direcționale, dar și a celor mai utilizate taste din blocul de navigație, acestea din urmă fiind poziționate la marginea tastaturii. Astfel, utilizatorii au în continuare acces facil la cele mai des utilizate funcții ale unei tastaturi de dimensiuni complete, restul funcțiilor fiind accesibile prin folosirea unor taste secundare.

Pentru a răspunde la nevoile generate de un set-up minimalist, fără cabluri, noul BlackWidow V3 Mini HyperSpeed folosește dispozitivul HyperSpeed Multi-Device Dongle dezvoltat de Razer. Astfel, utilizatorii pot folosi o combinație de tastaură și mouse Razer HyperSpeed, conectându-le la PC folosind un singur dongle. O gamă largă de produse HyperSpeed Wireless au deja încorporat suportul pentru tehnologia HyperSpeed Multi-Device Dongle, folosirea lor reducând nu doar dezordinea de pe birou, dar și numărul de porturi USB folosite de periferice.

Tastatura BlackWidow V3 Mini HyperSpeed încorporează și suport pentru tehnologia Bluetooth, permițând o tranziție lină între maximum trei dispozitive conectate. Cablul USB-C completează lista de opțiuni de conectare, asigurând funcționarea tastaturii și în timp ce aceasta se alimentează. O încărcare completă asigură funcționarea dispozitivului până la 200 de ore.

Astfel noua tastatură este disponibilă fie cu switch-uri liniare Yellow, ce sunt și mai silențioase ca până acum, datorită amortizoarelor de sunet îmbunătățite, fie cu switch-uri Green, care oferă o experiență tactilă mai pronunțată.

Tastele sunt iluminate individual prin tehnologia Razer Chroma RGB, și sunt realizate printr-un proces Doubleshot, din material ABS, cu pereți laterali groși. Toate aceste lucruri asigură o durabilitate superioară a tastelor și un maximum de rezistență a simbolurilor de pe acestea, pentru o experiență de tastare de cea mai înaltă calitate.

Caracteristici cheie - RAZER BLACKWIDOW V3 MINI HYPERSPEED

 • Tehnologie Razer™ HyperSpeed Wireless
 • Suport Razer™ HyperSpeed Multi-device
 • Conexiune prin Razer™ HyperSpeed Wireless (2.4 Ghz), Bluetooth sau USB-C
 • Switch-uri Razer™ Mechanical Switches concepute pentru gaming
 • Taste ABS Doubleshot
 • Durată de viață de până la 80 de milioane de acționări
 • Iluminare Razer Chroma™ RGB cu peste 16,8 milioane de opțiuni de culoare
 • Sistem de stocare hibrid On-Board + Cloud pentru până la 5 profiluri
 • Compatibil cu Razer Synapse 3
 • N-key roll-over
 • Taste complet programabile și posibilitate de înregistrare macro în timp real
 • Mod de gaming
 • 1000 Hz Ultrapolling
 • Construcție din aluminiu

Tastatura este disponibilă pe razer.com și are un preț recomandat de 190 de euro.