Razer Ornata V2 este cea mai nouă iterație a tastaturii inovatoare Ornata, primul dispozitiv care a încorporat switch-urile Razer Hybrid Mecha-Membrane. Combinând avantajele ambelor tehnologii, switch-urile Razer Hybrid Mecha-Membrane oferă o senzație tactilă delicată și confortabilă tipică switch-urilor pe bază de membrană, oferind în același timp feedback-ul caracteristic switch-urilor mecanice.

Noua versiune oferă control dedicat aplicațiilor media sub forma unei rotițe de scroll, alături de trei butoane media dedicate. Astfel, Ornata V2 le dă utilizatorilor posibilitatea să pornească sau să oprească redarea de muzică, să sară peste anumite piese muzicale și să controleze volumul. Aceste butoane pot fi configurate liber prin intermediul Razer Synapse 3.

Pentru sesiunile prelungite, Ornata V2 este echipată cu un suport de încheieturi capitonat cu o combinație de pluș și piele artificială, ce se atașează printr-un sistem magnetic. Funcția de programare a tastelor prin intermediul aplicației Razer Synapse 3 permite nu doar crearea de comenzi macro, dar și de profiluri de utilizator complet personalizate. Nu lipsește nici iluminarea Razer Chroma RGB, care oferă efecte speciale sincronizate cu evenimentele de pe ecran în peste 100 de jocuri precum “Apex Legends”, “Fortnite” sau “Warframe”.

Razer Ornata V2 pare să fie o tastatură bună pentru birou și pentru acasă, oferind o experiență de tastare delicată, butoane programabile pentru jocuri, dar și butoane dedicate controlului media.

Aceasta este disponibilă pe site-ul Razer și are un preț de 110 euro.