Familia de produse Razer Gears 5 Edition include setul de tastatură și mouse wireless Turret for Xbox One, căștile wireless Thresher for Xbox One, tastatura Huntsman, mouse-ul wireless Mamba Wireless și mouse mat-ul Goliathus Extended Chroma.

Pe lângă branding-ul exclusiv, toate perifericele din gamă oferă conținut cosmetic in-game ce poate fi folosit în componenta multiplayer a jocului Gears 5.

Razer Turret for Xbox One – Gears 5 Edition Razer Turret este setul primul set de tastatură și mouse wireless concepute în mod special pentru Xbox One. O trăsătură specială a Razer Turret este mouse mat-ul încorporat în tastatură. DLC-ul bonus include: skin-uri speciale pentru Lancer și Mark.

Razer Thresher for Xbox One – Gears 5 Edition este o pereche de căști premium, care se conectează în mod nativ la consola Xbox One, fără să fie nevoie de utilizarea unui dongle. Căștile folosesc tehnologia Windows Sonic pentru a obține sunetul surround virtual, oferind o poziționare audio superioară, alături de o conexiune fără fir și fără lag. Microfonul extensibil oferă o comunicare clară între membrii echipei. DLC-ul bonus include: skin-uri speciale pentru Lancer și Mark.

Perifericele speciale pentru PC:

Razer Huntsman – Gears 5 Edition, o tastatură care aduce gamingul la un nou nivel datorită performanțelor excelente oferite de cele mai bine vândute switch-uri din portofoliul Razer, Razer Opto-Mechanical™ Switch. DLC-ul bonus include: Blood Spray și Banner.

Razer Mamba Wireless – Gears 5 Edition este un mouse care oferă performanțe wireless superioare și o durată de viață a bateriei de până la 50 de ore. DLC-ul bonus include: Blood Spray și Banner.

Razer Goliathus Extended Chroma – Gears 5 Edition este un mouse mat de dimensiuni crescute și cu iluminare Razer Chroma RGB. DLC-ul bonus include: Blood Spray și Banner.

Perifericele din gama Razer Gears 5 Edition sunt deja disponibile pe Razer.com

Razer Turret for Xbox One – Gears Edition 299,99 dolari

(numai în SUA, Canada, Marea Britanie, Australia și Noua Zeelandă)

Razer Thresher for Xbox One – Gears 5 Edition 199,99 Euro

Razer Huntsman – Gears 5 Edition 219,99 Euro

Razer Mamba Wireless – Gears 5 Edition 149,99 Euro

Razer Goliathus Extended Chroma – Gears 5 Edition 89,99 Euro