Dispunând de o structură ranforsată cu oțel, de spumă de înaltă densitate și de suprafețe din piele sintetică multistrat foarte rezistentă, Iskur X este conceput pentru confort pe termen lung și o susținere excelentă chiar și pentru sesiunile de gaming cele mai îndelungate.

Iskur X susține o greutate de până la 136 kg și are un spătar curbat, oferind mai mult sprijin pentru o poziție naturală a coloanei vertebrale. Cotierele 2D reduc încordarea încheieturii mâinilor și a umerilor, în timp ce marginea ridicată a șezutului maximizează susținerea părții superioare a piciorului. Dispunând de un sistem multifuncțional de înclinare a spătarului, Iskur X poate fi repoziționat pentru a obține cea mai confortabilă postură chiar și în sesiuni lungi de gaming.

De asemenea, tot astăzi Razer lansează si Razer Head Cushion și Razer Lumbar Cushion.

Conceput pentru a fi utilizat alături de orice scaun de gaming, Razer Lumbar Cushion ajută la menținerea unei poziții neutre a coloanei vertebrale, suportul ergonomic luând forma spatelui utilizatorului. Acest lucru este posibil grație căptușelii cu spumă cu memorie.

Razer Head Cushion completează senzația de confort cu un miez dens de spumă cu memorie, adaptându-se la forma capului utilizatorului pentru un echilibru perfect de confort și susținere.

Razer Iskur este disponibil pe razer.com la un preț de 400 de euro, în timp ce Razer Head Cushion costă 50 de euro, iar Razer Lumbar Cushion 60 de euro.