Dezvoltat cu ajutorul jucătorilor profesioniști, noul Viper V2 Pro este cu 20% mai ușor decât Viper Ultimate și stabilește noi standarde de performanță. Generația nouă de switch-uri optice, durata de funcționare îmbunătățită și noul senzor optic Focus Pro 30K îmbunătățesc și mai mult mouse-ul care a atins deja statutul de legendă în lumea sporturilor electronice.

Noul senzor optic Focus Pro 30K dezvoltat de Razer își face debutul cu ocazia lansării mouse-ului Viper V2 Pro, având o acuratețe a rezoluției de 99.8%. Noul senzor este echipat cu funcționalități de AI precum Smart Tracking, Motion Sync și Asymmetric Cut-off pentru a asigura performanța de top indiferent de situație. Funcția de Asymmetric Cut-off a fost îmbunătățită și oferă un control mult mai fin, cu 26 de niveluri de ajustare a înălțimii, spre deosebire de cele 3 niveluri oferite de versiunea anterioară. Această gamă mai largă de opțiuni le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și configura distanțele de lift-off și landing în funcție de stilul lor de joc.

Oferind un plus de feedback tactil și o fiabilitate mai mare ca oricând în ceea ce privește numărul de acționări ale butoanelor, Viper V2 Pro dispune de cea de-a treia generație a switch-urilor optice pentru mouse de la Razer, ceea ce garantează că nu vor exista probleme de dublu-clic neintenționat sau debounce delay. Noile switch-uri sunt garantate pentru până la 90 de milioane de acționări, crescând durata de funcționare a dispozitivului cu până la 25% față de switch-urile folosite în generația anterioară.

Fiecare caracteristică a unui mouse de gaming contează pentru jucătorii profesioniști, inclusiv opțiunile de personalizare. Noul Viper V2 Pro poate fi încărcat prin USB-C și include un buton de ajustare a nivelului de DPI ce poate fi utilizat oricând, fără să fie nevoie ca utilizatorul să intre în aplicația de configurare. În pachet sunt incluse și benzi aderente suplimentare, tăiate pe forma părților laterale ale lui Viper V2 Pro, alături de un cablu de încărcare Razer Speedflex și de un prelungitor USB ce facilitează poziționarea dongle-ului HyperSpeed de 2.4GHz cât mai aproape de birou. Astfel, orice gamer beneficiază din start de toate condițiile pentru a avea succes, indiferent de modul în care dorește să se joace.

Mouse-ul wireless de gaming cu o greutate remarcabil de mică și performanțe nemaiîntâlnite, Razer Viper V2 Pro, este disponibil pe alb sau pe negru și costă 159,99 de euro