Razer Wolverine V2 Pro a fost conceput să ofere niveluri optime de viteză și control. Următoarea generație a pro controllerului fără fir se bazează pe Razer Mecha-Tactile Action Buttons, care au o distanță de acționare de doar 0.65mm, cu 30% mai puțin față de un controller obișnuit cu sistem pe bază de membrană, pentru a oferi acționări mai prompte și o tactilitate îmbunătățită în cazul fiecărei apăsări.

Pentru un control articulat și precis în jocurile cu lupte, Microswitch D-Pad-ul cu opt direcții le permite jucătorilor să simtă și să audă fiecare apăsare a microswitch-urilor. Rezultatul este o acuratețe sporită, care ajută la executarea combourilor, garantând că fiecare acționare e intenționată.

Datorită tehnologiei Razer HyperTrigger, triggerele de pe Wolverine V2 Pro sunt bune pentru entuziaștii simulatoarelor de curse, cât și pentru fanii FPS-urilor. Cu HyperTrigger, jucătorii pot alege fie să utilizeze întreaga cursă a triggerului, acest mod fiind perfect pentru a controla accelerația în jocurile cu mașini, fie pot alege să limiteze cursa triggerului pentru a executa clickuri extrem de rapide care oferă o senzație similară acționării unui click pe un mouse Razer.

Cu șase butoane liber programabile și thumbstick-uri interschimbabile, noul Razer Wolverine V2 Pro oferă opțiuni avansate de personalizare, potrivite cu orice stil de joc. Jucătorii pot configura cele 4 triggere și 2 butoane bumper suplimentare după bunul plac și își pot ajusta controllerul după preferințele proprii, în pachet fiind incluse 2 thumbstick-uri suplimentare pentru o experiență diferită. Astfel, jucătorii pot alege între mai multă viteză sau mai multă precizie.

Lista opțiunilor de personalizare este completată de tehnologia Razer Chroma RGB, utilizatorii putând să aleagă dintre 16,8 milioane de culori și o serie de efecte prin aplicația Razer Controller, disponibilă pe iOS și pe Android.

DESPRE RAZER WOLVERINE V2 PRO

  • Action Buttons de tip Razer™ Mecha-Tactile
  • D-Pad cu 8 direcții de tip Microswitch
  • 6 butoane multifuncționale reconfigurabile
  • Razer™ HyperTrigger
  • Ieșire audio analog de 3.5mm compatibilă cu consolele PS5™ și PC (Windows)
  • 2 thumbstick-uri suplimentare (lung concav, scurt convex)
  • Dongle Razer™ HyperSpeed Wireless 2.4GHz USB Type A
  • Cablu USB Type C / USB Type A de 3m
  • Dimensiuni aproximative: 105.75 mm / (L) x 167.5 mm (l) x 65.2 mm (Î)
  • Greutate aproximativă: 279 g

Preț și disponibilitate Razer Wolverine V2 Pro

Acesta este disponibil acum la precomandă la GameStop US și EU, pe pagina Razer.com și în magazinele RazerStore la un preț de 299,99 Euro.