Primul smartphone conceput special pentru gaming și succesorul său, Razer Phone și Razer Phone 2 sunt compatibile cu serviciul Google Stadia.

Controller-ul universal cu cablu, Razer Kishi pentru Android, a fost anunțat la începutul acestui an, împreună cu Raiju Mobile și Junglecat, controller ce folosește conexiunea Bluetooth. Acestea sunt 100% compatibile cu Stadia și oferă o experiență de utilizare superioară.

Aplicația Razer Cortex Mobile a fost actualizată pe 7 februarie 2020, incluzând opțiunea denumită Analyzer, care în modul de utilizare Gaming Mode afișează numărul de cadre pe secundă pentru aplicațiile rulate în mod nativ.

Accesoriile mobile, la fel ca toate produsele Razer, sunt disponibile prin intermediul paginii Razer.com și în oferta partenerilor autorizați. Google Stadia este disponibil pe pagina stadia.google.com și prin aplicația Google Stadia din Google Play (însă momentan nu și pentru România).

Razer Junglecat costă 120 de euro, Raiju Mobile are un preț de 150 de euro, iar prețul pentru Razer Kishi pentru Android va fi anunțat curând.