În viața fiecăruia, la nivel personal, de business sau la nivel global, sunt multe lucruri care ne iau prin surprindere. Atunci de ce ne este totuși uneori atât de greu să observăm, evaluăm și anticipăm corect anumite evenimente și efectele acestora? Care sunt elementele lipsă din evaluările pe care le facem și cum găsim erorile?

Fiecare dintre noi are ceea ce în psihologie se numește Blind Spots. Acestea sunt bias-uri cognitive, erori de judecată care ne împiedică să vedem dincolo de aparențe și ne fac să ne grăbim atunci când tragem concluzii. Modul în care noi percepem lumea influențează puternic deciziile pe care le luăm, iar Blind Spots afectează modul în care percepem lumea.

Evenimentul central al comunității RBL combină cunoașterea, interactivitatea, inspirația, munca și socializarea „pentru a genera proiecte concrete prin care facem România o țară mai bună pentru business și astfel o țară mai bună pentru români.”

Vino la summit-ul RBL ca să observi la alții aceste erori de gândire, de ce este atât de greu să le observăm atunci când le avem noi și de unde începem identificarea lor. Află ce facem cu ele pe mai departe astfel încât să ajungem să luăm cele mai bune decizii profesionale.

Agendă și detalii participare aici.