AI, Kubernetes, Android, Flutter, Firebase, Machine Learning, Kotlin, Big Data, sunt câteva dintre subiectele de discuție de anul acesta la DevFest Bucharest 2022, cea mai mare conferință Google Tech din România.
”DevFest este o conferință care se desfășoară la nivel global, anul acesta fiind organizate 450 de evenimente în 90 de țări, la care vor participa peste 600.000 de developeri. Devfest Bucharest face parte din această comunitate fantastică și așa cum transmite sloganul evenimentului - Learn, build, and connect as a community - avem nevoie să ne reconectăm, să facem schimb de experiențe și know how, să învățăm unul de la celălalt și să construim împreună o comunitate puternică.” a declarat Carmen Ciulacu, Co-organizator Devfest Bucharest.
În cadrul acestei conferințe de o zi, menită să reunească dezvoltatorii software, studenții IT, companiile de tehnologie și speakerii extraordinari într-o singură locație, se vor dezbate idei creative și vor avea loc schimb de cunoștințe despre tehnologiile consacrate sau emergente pe subiecte precum Cloud, Android, Mobile, Google Assistant, Machine Learning, Big Data și multe altele.
În această ediție, prin temele de discuție relevante, se vor regăsi și subiecte precum integrarea soluțiilor tehnologice în activitatea companiilor, dar și în viața de zi cu zi a oamenilor obișnuiți poate duce la alegeri mai bune, care să contribuie la un viitor mai bun.
Pasionații de tehnologii disruptive și de inovație vor asista la dezbateri privind modul în care ne definesc viitorul inteligența artificială, platforme cloud-native, instrumente specifice domeniului programării și vor afla o mulțime de alte informații care să încurajeze oamenii pasionați de tehnologie și susținerea industriilor care participă la schimbare.
DevFest Bucharest 2022 are loc pe 19 noiembrie, la Hotel Novotel, situat în centrul Bucureștiului. Participarea la conferință se face pe baza unui bilet de acces ce poate fi achiziționat online.
Evenimentul este organizat de Google Developer Group Bucharest și Flutter România, care pun un accent puternic pe schimbul de cunoștințe tehnice, interconectare umană și învățare rapidă.