"Avem o problemă. În sensul că am depășit preconizarile cu aproximativ 7 luni și facem eforturi să ținem pasul cu investițiile noi. Facem investiții de mărire a capacităților de producție. Volumele au fost mai mari pentru produsele cu care am început, așadar vom reuși sa extindem gama cu alte 10 feluri suplimentate abia din 20 iulie.", explică Valentin Șoneriu, Director General Carmolimp.
Primele produse gătite din fabrica de mâncare, livrate în ambalaje de unică folosință și gătite proaspăt, cu tehnologie de ultimă generație, pleacă în cantități de sute de tone din fabrica din Brașov către toată țara.
"Pornim ruta către Oradea într-o săptămâna și cea către Galați în 2 săptămâni. Știm că produsele sunt foarte bune, le folosim chiar în casă la noi întrucât primele rețete aparțin chiar bunicii mele, dar sunt recunoscător pentru viteza cu care marile lanțuri de restaurante și hoteluri au înțeles avantajele multiple ale acestei metode unice de a optimiza costurile, dar mai ales de a păstra constante calitatea și gustul mâncării, la prețuri fără concurență în România.", spune Valentin Șoneriu, Director General Carmolimp.
Noile investiții în mâncarea gătită - accelerate cu 6 luni
Cifrele semnalate în această săptămână vin în condițiile în care platforma de vânzări anunțată, zizam.com, își va începe funcționarea abia săptămâna aceasta.
CarmOlimp este, în prezent, unul dintre cei mai cunoscuți jucători din industria locală HoReCa. Compania brașoveană deține cea mai mare fabrică integrată de mâncare gătită.