Folosind tehnologia Dynamic RAM Expansion Technology, C51 poate extinde memoria RAM cu până la 4GB în plus pentru un total de 8GB RAM, totul pentru a oferi o experiență fluidă. În plus, C51 suportă două cartele Nano SIM, precum și un card microSD pentru o stocare de până la 2TB.

În ceea ce privește camera foto, C51 are cea mai bună cameră principală de 50MP din segment, cu o deschidere f/1.8, alături de o lentilă 5P, ceea ce face posibilă fotografierea la o calitate ridicată într-un segment de preț accesibil.

Încărcarea rapidă a debutat și pe seria C, iar utilizatorii pot experimenta acum pe realme C51 cea mai rapidă încărcare din segment. În doar 28 de minute bateria telefonului ajunge 50%. În comparație cu predecesorul său C31 cu încărcare de 10W, C51 și-a mărit considerabil viteza de încărcare cu 100%. Cu o baterie masivă de 5000mAh, C51 oferă o performanță de încărcare superioară, care promite să îmbunătăţească experiența zilnică a utilizatorului.

realme C51 are cu un ecran de 6.74 inch la 90Hz și Mini Capsule, un notch dinamic unde sunt afișate o serie de informații esențiale. Luminozitate maximă de 560nits și rata de refresh ridicată vor oferi o experiență de top într-un segment de preț accesibil. În plus, C51 este echipat cu un difuzor UltraBoom, un senzor de amprentă rapid pe partea laterală și NFC multifuncțional.

Telefonul realme C51 va fi disponibil la partenerii autorizati la un preţ recomandat de 729 lei.