Design-ul telefonului este inspirat din elementele de design ale Coca-Cola. Culorile roșu și negru sunt cele care primează, fiind împărțite asimetric pe partea din spate 70/30. Logo-ul Coca-Cola este ușor de recunoscut, iar spatele telefonului este realizat dintr-un plastic rezistent acoperit cu un strat care oferă senzația de metal mat. Spatele device-ului este, astfel, rezistent la zgârieturi și amprente.

Și interfața pusă peste sistemul de operare Android este personalizată cu elemente Coca-Cola începând de la ecranul de blocare și până la efectele dinamice. Interfața este realizată pe baza culorilor roșu și negru folosite de brandul Coca-Cola, iar tonurile de apel sunt și ele personalizate pentru a oferi detalii precum tonul de apel Coca-Cola și sunetul bulelor efervescente. De asemenea, pictogramele aplicațiilor sunt și ele modificate în ton cu imaginea Coca-Cola.

Pentru ca experiența să fie una completă, Realme oferă acest telefon într-o cutie personalizată care include o figurină Coca-Cola realmeow, stickere, o cheiță pentru ejectarea SIM-ului în formă de capac metalic, dar și un card pe care se regăsește numărul de ordine al telefonului, acesta fiind produs într-un număr limitat.

În ceea ce privește performanța telefonului, realme 10 Pro 5G Coca-Cola Edition dispune de platforma Snapdragon 695 5G, o baterie de 5000mAh cu încărcare rapidă la 33W și o cameră ProLight de 108MP care include numeroase moduri de fotografiere precum Street Photography Mode 3.0, Super Group Portrait sau One Take.

Memoria disponibilă este de 8GB RAM + 8GB RAM virtuali și 128GB de stocare de tip UFS 2.2. Pe partea de display, telefonul este echipat cu un ecran IPS la 120Hz cu rezoluție 1080 x 2400 pixeli cu o diagonală de 6.7 inch.