Uber oferă din nou o reducere de 50% către și din zona Aurel Vlaicu în perioada lucrărilor la metrou (29-31 iulie). Condiția rămâne aceeași: trebuie să împarți drumul tău spre birou cu unul sau mai mulți colegi.

Tot ce trebuie să faci este să introduci în aplicația ta Uber,codul promoțional VLAICU50, să călătorești alături de cel puțin un coleg și să împărțiți tariful cursei Uber folosind opțiunea de împărțire tarif, direct din aplicație. Dacă alegi să calătorești în doi, fiecare dintre voi se va bucura de o reducere de 50% la cursele Uber efectuate către și din zona Aurel Vlaicu în perioada 29 – 31 iulie și veți achita astfel doar 25% din tariful total al cursei.

De exemplu, în condiții de trafic normal, o cursă Uber de la Piața Unirii până la stația de metrou Aurel Vlaicu costă aproximativ 16 lei. Dacă alegi să călătorești cu altcineva și împărțiți tariful cursei direct din aplicație, costul cursei va fi de 9 lei. Dacă introduceți codul promoțional VLAICU50 în aplicația Uber, înainte de a comanda o mașină, fiecare dintre pasageri va achita 4,5 lei (aproximativ 25% din costul total al cursei).

Pentru ca toți pasagerii care împart cursa să beneficieze de reducere, aceștia trebuie să introducă în prealabil în aplicație codul promoțional VLAICU50

Promoția este valabilă atât pentru utilizatori noi, cât și pentru utilizatori existenți UBER, pentru cursele unde s-a folosit opțiunea de ”Împărțire tarif”, care au ca punct de plecare sau destinație zona Aurel Vlaicu, în perioada 29 – 31 iulie, în limita a 10 curse / utilizator. Codul promoțional trebuie introdus în aplicație o singură dată și se va aplica automat la următoarele 10 curse.